Miért van ennyi antiszemita?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 18:12
21/53 anonim válasza:
Persze, hogy csak részben... :)) elvtársak. De az a rész kb. 250.000 magyarul tudóból 249.992 zsidó, 3 református és 4 katolikus.
22/53 A kérdező kommentje:
te szín tiszta idióta vagy...
2011. júl. 29. 20:47
23/53 anonim válasza:
"Nem mind magyar, aki tud magyarul. Én is tudok angolul, éltem is Angliában, mégse vagyok angol.
Izraelben nem magyarok élnek, hanem magyarul tudó zsidók. Onnan tudnak magyarul, hogy korábban itt éltek, de aztán kivándoroltak."
Magyar kimegy Angliába -> magyar marad
Magyar kimegy Izraelbe -> zsidó lesz
Te érted, hogy miket írsz? A kérdezővel értek egyet.
24/53 anonim válasza:
Régen az volt az antiszemita aki utálta a zsidókat, ma azt nevezik antiszemitának akit a zsidók utálnak . A győztes írja a történelmet.
25/53 A kérdező kommentje:
na ne próbáld már bemagyarázni, hogy végül is csak azért utálod őket mert ők is biztos utálnak téged...
2011. júl. 29. 22:15
26/53 anonim válasza:
Mert az emberek nagy része hülye, és kellett valakit hibáztatni, akik éppenséggel az akkor gazdag zsidók voltak.
27/53 A kérdező kommentje:
alapjában lett megcáfolva az miért köhögés? inkább azt mondjátok meg mire fel az utálat, mert arra még nem jött válasz
2011. júl. 29. 23:06
28/53 anonim válasza:
"Itt Mo-on is zsidó volt - csak igyekezett eltitkolni (mint te és kérdező fajtársad)."
Úgy tűnik Neked mindenki zsidó, aki nem ért veled egyet.
29/53 anonim válasza:
Magyarországon nincs zsidógyülőlet, ezt csak a liberális-baloldai sajtó félrevezetése!!!
30/53 anonim válasza:
Akkor pl 23:01-s komment a ballib média szemfényvesztése lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!