Nem lenne értelme a következő kommunizmusbeli intézkedéseket a mostani rendszerben is alkalmazni?
-Erősebb női egyenjogúsági kampányok, fizikai munkák népszerűsítése a nők körében
-Ateizmus államvallássá tétele
-Tudomány népszerűsítése és érdekessé tétele az emberek körében
-Sport népszerűsítése
-Ipari és mezőgazdasági témákkal foglalkozás népszerűsítése
-Gyerekeknek és fiataloknak kisdobos és úttörőszerű állami mozgalmak létrehozása, enyhe militarizálás én önállóságra nevelés már kiskortól
-Katonáskodás népszerűsítése
-Hülyeség-ellenesség
Ne keverjük a szezont a fazonnal!
A Horthy kormányzósága alatt a Leventék félkatonai szervezetnek számított (burkoltan készítette fel az ifjúkat a nemzet egyesítésére).
Fejből írtam a dolgaimat, az utolsóra már rosszul emlékeztem.
Szóval hülyeség-ellenesség.
Ki dönti el mi a hülyeség? Ez egy elég nehezen definiálható fogalom.
"Ki dönti el mi a hülyeség?"
Társadalomra káros valóságtól való elrugaszkodás, antiszoc viselkedés, normális emberek hátráltatása. A Kádár-rendszer alatt pl. nem voltak jehovások és az elmebetegség legkisebb jelére is intézetbe zártak valakit.
"normális emberek hátráltatása."
Ki dönti el, hogy mi a normális?
"Ki dönti el, hogy mi a normális?"
Az normális aki nem hátráltatja a társadalmat és a fejlődést.
"-Ipari és mezőgazdasági témákkal foglalkozás népszerűsítése"
Ezzel arra céloztam, hogy pl. az ország különféle termelési projektjeit ünnepelné és reklámozná a kormány. Észak-Koreában pl. írtak egy ballettelőadást az új vizierőmű átadására.
Egy ütős példa, ha ez sem riaszt el a bolsevizmustól, csak a sárgaházi dilidoki segíthet a rajtad!
Ausztria:
-kapitalizmus
-munkaerőhiány
-1000 eurós fizetés
-13. havi fizetés
- új fegyverek
-Nyaralás Ausztráliában
Laosz:
-kommunizmus
-munkaerőhiány
-1000 forintos fizetés
-Sok munka után a "munka hőse" kitüntetés
-hadserege a "NAGY SZOVJETÚNIÓ" selejtjei
Szerintem a "DOLGOZÓ NÉP" inkább AUSZTRIÁBAN élne minthogy LAOSZBAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!