HA a Jobbik nyerné a következő választásokat mi a biztosíték arra, hogy azt tennék amit a programjukban ígérnek?
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32
Szia!
Én nem értek veled egyet, én nem vagyok Jobbikos, de szerintem mind a 2 nagy pártnál jobb volt a programja.
A kérdezőnek: szerintem megvalósítható a program, sőt a jobbik meg is tenné. A Jobbik az egyetlen olyan párt a parlamentbe, ami fel is mer szólalni, és nem a zsidók irányítják. Én a Jobbikra fogok szavazni, és arra is szavaztam.
Az ország a cigánybűnözést sem ismerné, ha a Jobbik nem hívja fel rá a figyelmet. Ők szerveztek polgárőrséget, amitől a közbiztonság azon a településen érezhetően javult. Erre jött a rákos pintér, tönkretett mindent.
Szerintem igenis nagy esélye van nekik, hogy kormányra kerüljenek. Más ki lenne? mszp lejáratta magát a 8 év alatt, már csak döglődik. A fidesz már most 1 év alatt nagyot bukott. lmp, a homárok gyülekezet, ugyan már. Nekik már most nagy a táboruk, 3 év múlva meg még nagyobb lesz.
Annak idején senki sem mondta meg, hogy bekerülnek az EU parlamentbe, mégis az aktuális kormánypárttól csupán EGY mandátummal maradtak el.
III.2.3.
"Létrehozzuk a nonprofit alapú, állami vagy szövetkezeti tulajdonú Vidék Bankját, amely alacsony kamattal kínál hosszú
távú hiteleket a megfelelő vidéki célcsoportoknak. Amennyiben a jelenlegi takarékszövetkezeti és hitelszövetkezeti hálózat"
És ha a gazda nem tudja visszafizetni a kölcsönt, mert elverte a jég? Persze... az állam elnézi és volt nincs állami pénz. Pénznyelő...
Na ezt hogy lenne gazdaságos?
"lmp, a homárok gyülekezet, ugyan már."
a jobbik náci gyülekezet, ugyan már.
"Az ország a cigánybűnözést sem ismerné, ha a Jobbik nem hívja fel rá a figyelmet."
Persze, tudjuk, hogy a cigánybűnözés leginkább a kurucinfón, meg a Jobbik választások környékén szakvámban küldözgetett körleveleiben létezik, hiszen saját politikai pecsenyéjüket sütögetik a mesterségesen felfújt etnikai konfliktusokból. Többek között ezért sem kérünk ebből az iráni terroristákat támogató iszlámbarát bagázsból.
Egyrészt sosem lesz teljes garancia arra, hogy egy párt kormányon mindent megvalósít, amit a kampányban ígért. Nem feltétlenül az akarat hiánya miatt (bár sokszor éppen azért), hanem azért is, mert nem számolhatnak előzetesen minden esetleges körülménnyel, magyarul nem látnak a jövőbe.
Azt, hogy a párt tartsa magát az ígéreteihez, nagyban elősegítené a parlamenti képviselők visszahívhatóságának bevezetése, amit éppen a JOBBIK szorgalmaz, a parlamenti pártok közül egyedüliként.
A cigánybűnözés nem mesterségesen felfújt etnikai konfliktus, hanem maga a véres valóság. Ezt nemcsak én mondom, hanem azok a tisztességes életet élő nyugdíjasok is, akik mindennap tapasztalják a jelenséget, meg akik már azért nem termelnek semmi zöldséget meg gyümölcsöt, mert azt úgysem ők ennék meg és azért hagynak ott pincesorokat, mert már villanyvezetékeket is ellopják. És ezek még a kisebb dolgok. Na nekik magyarázd meg, hogy nincs cigánybűnözés.
Ha még mindig kételkedsz, tudok sok címet ajánlani, ahol gyűjthetsz rengeteg tapasztalatot.
Ugyan az, amit az összes többi iger!
A külömbseg, hogy a valódi problemák valódi okairól beszenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!