Miért volt azzal is baja a dinnyetermesztőnek, hogy megveszik a dinnyéjét, de azt utána külföldön adják el? HA nem veszi meg senki akkor meg az a baja.
Valamelyik híradóban nyilatkozta pár hete egy termesztő.
HA nem veszik az tényleg baj, de ha valaki megveszi a dinnyémet az engem már nem érdekel, hogy mit csinál vele. Felőlem földnek is vághatja. A termeszezőnek nem az a lényeg, hogy fizessenek neki?
"Én azon röhögtem tavaly vagy előtte amikor vitték a teszkó elé a dinnyéket és ott kidobálták őket, mert hogy túl olcsón tudják csak árulni."
Ezen csodálkoztam én is.
Azt kellett volna csinálni, hogy aki leparkol épp a Tescoba egyből odamenni és kezébe adni egy dinnyét, hogy tessék Uram, Hölgyem ez a magáé! Ingyen.
Ezáltal nem vesznek az emberek bent az üzletben, mert már kaptak kint.
Ha már úgy is aszfalthoz csapkodták (tehát hasznuk nem volt rajta) legalább annyit elérhettek volna, hogy a Tescora rárohad pár dinnye.
"Melyik Fidesz gyűlésen csípted fel"
Marhára Fideszes lehetek, hogyha a második hozzászólásomban elleneztem a 2006-os anarchista városrombolást. Gondolkozz mielőtt szövegelsz!
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:32
Ott a pont.
"Én azon röhögtem tavaly vagy előtte amikor vitték a teszkó elé a dinnyéket és ott kidobálták őket, mert hogy túl olcsón tudják csak árulni."
Igen, ez rohadt nagy poén. Remélem te is így csődölsz majd be és döglesz éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!