Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Féltek Gyurcsánytól, hogy...

Féltek Gyurcsánytól, hogy visszajön és újra miniszterelnök lesz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 17:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"az emberek nem felejtenek (merem remélni)."

Az emberek b@rmok!

(Phil Connors - Idétlen időkig)

2011. júl. 26. 17:54
 22/35 anonim ***** válasza:
34%

gyurcsány politikájával az volt a legnagyobb baj, hogy az országot eltartó embereket egyre jobban kiszipolyozta az egyre növekvő adókkal, miközben azt hazudta, hogy ők az adócsökkentés kormánya, és az általunk megtermelt jövedelem nagy részét újraelosztotta a semmittevők között. Ezzel lehet legkönnyebben tönkretenni egy országot, elvenni a jövőjét, és ez gyakorlatilag hazaárulás.

Én 2 éve még két másik családot tartottam el az adóimból, ma már csak másfelet. Ez némi előrelépés a Fidesz kormány idején, és az a fél család, akit már nem tartok már el, nyilván nagyon sajnálja. Én viszont nem tudom sajnálni.

És ez még kevés, addig nem lehet megállni, amíg már csak legfeljebb egy fél családot kell eltartanom.

Amit most látunk, hogy nem jobb egyik pillanatról a másikra minden mindenkinek, az a gyurcsányi időszak következménye.

Ha gyurcsány és bandája visszajönne a régi hozzáállásával, akkor lehetne végleg lehúzni a redőnyt.

2011. júl. 26. 18:02
 23/35 anonim ***** válasza:
8%
A Jobbikat kéne miniszterelnöknek! Legalább elkergetné a sok ____ cigányt, zsidót/vagy munkát adna nekik. Akkor az ilyen emberek akik még most is az emeszpére szavaznának, vagy emeszpések, vagy gyurcsótányt éltetik ELÍTÉLNÉK HAZAÁRULÁSÉRT!
2011. júl. 26. 18:05
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

"A Jobbikat kéne miniszterelnöknek!"

Ennél tovább ne olvassa senki, felesleges (és nem azért mert Jobbikos).

2011. júl. 26. 18:17
 25/35 anonim ***** válasza:
36%
egyáltalán nem felesleges
2011. júl. 26. 18:20
 26/35 bix ***** válasza:
0%

az a baj hogy se a jobbik se az mszp nem tudna semmit csinálni a cigányokkal és az ingyenélőkkel. mert nekik is vannak "jogaik" meg a kisebbségi ombucmantól az enszig jönne ide minidenki hogy jaj népirtás van. a jobbik is csak szájal hogy meg tudná oldani. de a jelenleg hatályban lévő törvények szerint nem... és itt nem csak nálunk kéne változtatni, hanem euban is pl. fidesz rajta van hogy a munkaképes de dolgozni nem akaró embereket szépen közmunkába fogják, dolgozzon meg a segélyért. én diplomával a kezemben is csináltam sz@r melót, nem kevés ideig, sokaknak meg csak a nettó 300k+ fizetés felel meg, mert ő egyetemet végzett... értem én, csak addig se kell unatkozni, a pénz meg pénz, ha kell akkor meg kell érte dolgozni, ennyi.

lesz itt még munka a segélyért én nem félek ettől. persze akkor lesz parasztlázadás

2011. júl. 26. 18:37
 27/35 anonim ***** válasza:
64%

Nem, ő már a múlt, a történelem szemétdombjára került szerintem végérvényesen.

Az, hogy Orbán most 2/3-os hatalommal a birtokában játszadozhat, legfőképpen az elmebeteg Gyurcsány ámokfutásának a következménye.

2011. júl. 26. 18:49
 28/35 anonim ***** válasza:
igaz
2011. júl. 26. 18:50
 29/35 anonim ***** válasza:
64%

Kedves jobbikozók!

És honnan tudjátok, hogy egyszer-csak hirtelen nem ti lennétek a gyűlölt cigányok között? Mibe kerül szerintetek? Elég, ha a szomszéd megharagszik, és mire észreveszed, te is az előzendő cigányok között találjátok magatokat.

Amit ti akartok, azt úgy hívják: Terror. A terror nem válogat. Hiába hinni az elején azt, hogy nekünk fog kedvezni. Menjetek el Terror Házába, és nézzétek meg, mit kívántok! Lehet benne hinni, hogy "ők máshogy csinálják, mert ez nem ugyanaz." Bárki, aki egy népcsoport (akármilyen ingyenélő is az a népcsoport) ellen van, és szabad kezet kap, nagyon gyorsan úgy érezheti, hogy ő jelöli ki az ellenséget. És onnantól kezdve elég egyszer nem egyetérteni (vagy egyet is érthetsz, ha a vezetés úgy látja, hogy te jó bemutató-példa leszel egy koncepciós perben...) és onnantól annyi.

Vagy még rosszabb: nem neked annyi, hanem körülötted tűnnek majd el az emberek.

Ne akarjátok, higgyétek el...

2011. júl. 26. 19:02
 30/35 anonim ***** válasza:
65%

http://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Ez tényleg a teljes igazságot elmondja kedves mszps fanok!

hát mi fideszesek tudjuk hogy fáj nektek az igazság..

2011. júl. 26. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!