Szereted Orbán Viktort?
kolopele
Ki nem szarja le hogy neked 1 millás fizetésed van, meg hogy 300-400e-t keresnek nálad átlagba? Igen te, meg a munkásaid jól jártak ezzel az új egykulcsos adórendszerrel, de több százezren vagy inkább millióan akik minimálbéresek, meg kiskeresetűek ők csak rosszabbul jártak vele, még kevesebb került a zsebükbe mint a régi kétkulcsos rendszernél, SŐT jövőre akár -10e Ft-al kevesebbet fognak kapni havonta az adójóváírás eltörlése miatt! Ez az egész okádék adórendszer is csak annak a nagyon kicsi rétegnek kedvez aki minimum havi 300e-t keres!
Gratulálok a FIDESZ-nek, sikerült egy még igazságtalanabb adórendszert bevezetniük!
"én például a több mint egymilliós havi keresetemből"
Nincs több kérdésem. Tegyük fel, igaz, amit írsz. Valahogy az ilyen jövedelmű emberek sose járnak rosszul.
Azért az remélem eljut a csöpp kis eszedig, hogy a magyar átlagkeresetből egy gyereket is necces nevelni. De azért te örülj a négy kölyöknek, remélem boldog leszel. Ne is zavarjon, hogy milliók élnek a létminimumon, hiszen neked jobb lett.
Előző vagyok
Rosszul mondtam nem akár hanem jövőre 10e Ft-al csökken a kiskeresetűek fizetése, pl. idén akinek van bruttó 100e az nettóba kap 74e-t, jövőre csak nettó 64e-t, vagy a minimálbéresek jövőre a nettó 60e helyett kapnak nettó 50e-t! 50e Ft pfff nevetséges mire elég az? Max. arra hogy éhen dögöljön az ember!
"A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:45" Az előző válaszodnál hülyének neveztél, most csöpp eszűnek. Plusz még kölyközöl is. A tiszteletnek egy szikrája nincs benned, ez látszik. Ahhoz képest hogy mi mindent hoztam már létre az életem során, szép tőled. Ha sok olyan ember volna mint én, akkor az emberek is sokkal jobban keresnének, nem tudom ezt miért nem látja senki, csak azt hogy nekem könnyű, meg minden. Lehet az emberre irigykedni, utálattal nézni, de inkább meg kellene ugyanazt a magas szintű, kemény munkát csinálni, nem csak várni a sült galambra meg folyton siránkozni. Az meg hogy nekem most a Fidesz alatt lett jobb, ez csak nagyon kicsit igaz, több mint 20 éve csinálom már ezt az egészet, én már 35 éves koromra gazdag ember voltam, és nem csalással meg privatizációval. A Fideszt csak azért támogatom, mert azt látom hogy próbál az embereknek segíteni, visszaállítani az országot a helyes irányba. Igazság szerint az én életem nem azon múlik ki van kormányon, ha le váltjátok majd őket az nem az én és a dolgozóim baja lesz, hanem a tietek. Bár miért is érdekel ez engem? Talán pont a gyerekeim miatt, akiket szeretnék egy gyűlölet mentes világban tudni majd ha én már nem leszek. Ezt viszont hosszú távon csak a Fidesz tudja biztosítani.
Gratulálok mindenhez, amit létrehoztál az életben, de a saját tapasztalataidat úgy vetíted ki a társadalomra, mintha az mindenkire érvényes lenne. Te jól jártál? Akkor mindenki jól járt. Te sokat keresel? Akkor mindenki sokat keres. Ez nem így működik, barátom. Ha sok olyan ember lenne, mint te, akkor még több nélkülöző ember lenne, mert a pénz csak úgy nem terem a bokorban, az valahonnan jön. Valaki zsebéből. Amúgy egyre nagyobb kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy bármi is igaz lenne az állításaid közül, mert a gazdasági folyamatokról fogalmad sincs, ez már kiderült ebben a topicban, és ahogy elnéztem, egy másikban is, a politikáról meg annyi fogalmad van, amennyit bevettél a Fidesz választási kampányából, de azt is kemény szemellenzővel, csőlátással.
Tiszteletet tőlem te hiába vársz, majd azt tisztelem, aki havi 90 ezerből él és még gyereket is nevel, és még tájékozottabb, esetleg műveltebb is. Nem téged foglak tisztelni.
Amúgy tudtad, hogy egy kezdő orvos (belgyógyász) fizetése Győrött 96 ezer Ft? És nem fogad el zsebbe pénzt. Százszor többre tartom, mint téged. Sőt, ezerszer. Nem volt képes többre vinni... Még jó, hogy te ilyen sokra vitted. Ha gondolod, az összes tisztességes embert köpd le az országban, amiért tiszteletreméltó munkájuk van.
A nagymellényes dumád alapján jobb helyed lenne egy seprűvel a kezedben, az utcán. Kellemes asztaliteniszezést. Nem kérek a linkedből. Akármivel is foglalkozol, a hozzád hasonló emberek mindig hányingert fognak kelteni bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!