Szereted Orbán Viktort?
Érdekes. Ha épp nem kapja el a Hitlerista szereplési láz, hanem civilben, normálisan beszél, hétköznapi emberként, akkor még egészen kedvelhető is tud lenni, és néha még kifejezetten értelmes dolgokat is mond. Amikor viszont Ein Volk, ein Reich stílusban szónokol, vagy ebben a szellemben cselekszik (lásd médiakonkviszta, ellenvélemények eltiprása és kiiktatása, bloggerek regisztrálása, stb.), akkor kifejezetten gyűlölnivaló.
Félreértés ne essék, nem szívelem Gyurcsányékat se. De náluk legalább beszélni lehetett. Viktor viszont már anno is megmutatta, hogy nála azt sem lehet - legalábbis akkor nem, ha saját gondolataid és véleményed is van(nak).
Én pont Gyurcsányéknál tapasztaltam a diktatúra jellegű (NEM DIKTATÚRA!!!! mielőtt bárki....), lekakálok mindenkit hozzáállást. Pl.: "Majd hazamennek...", "Nem tetszik, el lehet menni" stb.. gondolom mindenki emlékszik.
Orbán meghallgatja az embereket, bár tény, hogy néha nagyon elkapja a világmegváltó, én vagyok a király láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!