Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szereted Orbán Viktort?

Szereted Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
Természetesen itt most nem szexuális vagy emberbaráti vonzalomra gondolok.
2010. okt. 11. 12:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
42%

Nincs nőtök, vagy mi?

Ilyennel foglakozni, mikor süt a nap!!!

2010. okt. 11. 14:47
 22/34 anonim ***** válasza:
55%

Nagy ember

Ha összefogna Gyurcsánnyal, és egymás vállára állnának, ketten együtt éppen Kádár bokájáig érnének.

2010. okt. 11. 16:07
 23/34 anonim ***** válasza:
22%
Igen bírom! :-)
2010. okt. 11. 17:38
 24/34 anonim ***** válasza:
79%

Utálom ,mint a sz@rt! És most kérdezi a sok majom ,hogy miért utálom: mert gúnyos , g*eci mosolya van, az mindent elárul, hogy egy mekkora egy szar ember a politikában.

Miatta (is) volt az elmúlt 8 év szidalmazása a parlamentben és azon kívül, ahelyett ,hogy értelmes megbeszéléseket tartottak volna. Ha meg mondták neki ,hogy adjon tanácsot, hogy ő mit csinálna, akkor hátatfordított, vagy sok fideszes kollégával egyetemben, b@szott bemenni az ülésekre. Sunyi kis törpe, aki sok embert rászedett, és minden hibát vagy nemhibát a Gyurcsányra fogott, csodálom, hogy az iszapkatasztrófáért még nem ocsárolják.

Undorító alak. Lehet lepontozni narancsosok. F/24

2010. okt. 11. 19:01
 25/34 A kérdező kommentje:
Úgylátom ebben az országban sok boldog ember él. :)
2010. okt. 11. 22:20
 26/34 A kérdező kommentje:

"Előző vagyok: jobban érzem magam, ha ő áll az ország élén. A biztonságérzetemnek jót tesz..."

Így magunk közt szólva, én meg épp akkor ijedtem meg igazán mikor az ország élére került. Folyamatosan próbálom nyugtatgatni magam, hogy áhh biztosan nem lesz ez olyan rossz, de azért mindennap sikerül rámcáfolnia.

2010. okt. 11. 22:24
 27/34 A kérdező kommentje:

""nem szexuális vagy emberbaráti vonzalomra "

milyen szeretetre gondolsz? "

Ember! Pusztán arra gondoltam, hogy mint politikust, mint államfőt szeretitek-e.

2010. okt. 11. 22:26
 28/34 A kérdező kommentje:

"Na én msotmár k.rvára bírom Orbánt!! Láttátok mit csinált? Állami irányítás alá vonta a MAL ZRt. és már előzetesben van az a patkány Bakonyi! Így kell ezt csinálni, a főbűnösökön leverni a sz.rt, nem vmi középvezetőn!"

Ez nagyjából egyenlő a falbavert lófaxal. :) Egy normális vezetés alatt már fejek hullottak volna a porba. Az meg nem az Orbán érdeme, hogy évtizedek óta nem volt normális vezetés. Bár megértem, hogy az elődjeihez képest még rá is Istenként tekint sok ember.

2010. okt. 11. 22:29
 29/34 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:07

ott a pont:-DDD

2010. okt. 11. 22:55
 30/34 anonim ***** válasza:
43%

"Ember! Pusztán arra gondoltam, hogy mint politikust, mint államfőt szeretitek-e."

Látszik, hogy politikailag tájékozott ember lehetsz, hiszen SP-t Orbán Viktornak hívod... oké, hogy mindkettő fideszes, de azért ne keverjük már a miniszterelnököt (aki a kormányfő) a köztársasági elnökkel (aki az államfő).

2010. okt. 12. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!