Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén! Ki milyen jövőt lát...

Őszintén! Ki milyen jövőt lát Magyarországban?

Figyelt kérdés

16/f vagyok már megvilágosodtam tudom hogy tanulás nélkül nem fogok jutni sehová mert a végzettség számít stb.. nem vagyok se depressziós meg nincs nekem semmi bajom csak egyszerűen érdekesnek találom ezt a témát.

tudom kár ennyire előre gondolkodni ezen de azért próbáljuk meg.

ha kérhetném csak őszintén!

2011. júl. 22. 13:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
épületgépész-technikust tanulok 2.évfolyamon vagyok ez melett angol nyelvet is de a német is megy alapban. mindez mellé informatikát is le szeretnék tenni mivel az mindig is jól ment. csak azért nem azt választottam mert az ép.gépész több szakmát is ad. vízszerelő,gázszerelő,légkondis,fűtésszerelő. tanárunk mondta ezt de +1 évért autószerelőit is leteszem ugyanaban a suliban és ha ehhez hozzájön az info az szerintem megállja a helyét.
2011. júl. 22. 14:23
 12/21 A kérdező kommentje:
"vízszerelő,gázszerelő,légkondis,fűtésszerelő" nem biztos hogy pont ezek. ezt gyakran elfelejtem
2011. júl. 22. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

"hát utcaseprőnek el lehet menni, de ott nincs nagy fizu,..."

Viszont nagy a mellékes.

2011. júl. 22. 14:48
 14/21 A kérdező kommentje:
ezt nem értem. kifejtenéd? xD
2011. júl. 22. 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Csomó emberke minimálbérre van bejelentve, de kézbe kapja a fizuja nagyobb részét.

Legalábbis ezt hallom innen is onnan is.

Én minimálbérre vagyok bejelentve és várom, hogy idejöjjön a főnök kezében pár Deákkal, de csak nem akar jönni. :(

Pedig van érettségim és fősulit is végeztem.

Nem baj lesz még jobb is egyszer, biztos...gondolom...esetleg xD

2011. júl. 22. 15:12
 16/21 A kérdező kommentje:
OKAY
2011. júl. 22. 15:49
 17/21 anonim ***** válasza:
érettségi nélkül nem adnak magas fizetést? akkor miért ülnek páran a parlamentben érettségi nélkül és élnek sokkal jobban mint egy diplomás?
2011. júl. 22. 18:42
 18/21 anonim ***** válasza:

"Őszintén! Ki milyen jövőt lát Magyarországban?"

Én szép jövőt.

"16/f vagyok már megvilágosodtam tudom hogy tanulás nélkül nem fogok jutni sehová mert a végzettség számít stb."

Nagyon helyes felismerés. Akkor hát tanulj szorgalmasan.

"tudom kár ennyire előre gondolkodni ezen de azért próbáljuk meg."

Nem kár előre gondolkodni.

Ha a szüleid nem gazdagok, akkor valamilyen műszaki szakon kell továbbtanulnod, hogy sokat kereshess. Felsőfokú műszaki végzettséggel nem nagyon lesznek megélhetési gondjaid a jelenlegi Magyarországon.

2011. júl. 22. 19:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem élünk mély szegénységben. Társasházban lakunk Siófokon (nem panel) van 1 2006-os opelünk anyám apám dolgozik járok kondiba az se kevés pénz de azért én is dolgozok nyaranta de persze nem végig mert pihenni is kell.
2011. júl. 22. 20:25
 20/21 A kérdező kommentje:
147300 Forint saját megtakarításom van de nem költöm el. Letétbe teszem majd majd... még nem téma
2011. júl. 22. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!