Mennyire igaz ez a jellemzés a magyar társadalmi osztályokra?
A szokásos depresszív nyafogás, csak most humornak álcázva.
Miért van Magyarországon ennyi lelkibeteg ember? (valószínűleg a szocializmusnak köszönhetően)
kolopele!
Magyarországon van a becsületes ember aki alig tud megélni.
A másik réteg a bűnöző hulladék színesfém tolvajok akik vígan élnek! Ezek közé tartozol te is te nagy arcú senkiházi!
kolopele
Nekem küldhetnél egy linket, vagy egy mailt. Mostmár kíváncsi vagyok rád :-)
Pedro
Idefigyelj kolopele, én már hónapok óta olvasgatom ezt az oldalt és trollkodok, de most már elég.
SENKIT NEM ÉRDEKEL A GYÁRAD, A SZABADALMAD, A NÉMET ÜZLETTÁRSAD, HOGY 300 000-ET ADSZ MUNKÁSAIDNAK, ÉS HOGY EGYÜTT EBÉDELTÉL ORBÁN VIKTORRAL!!!
Mondanád rám, hogy irigy magyar kutya vagyok. Ezen az oldalon viszont persze, hogy irigyek lesznek az emberek, mégha csak szerénységből említed már meg 28 milliomodjára, hogy "Bezzeg az én talpraesettségemmel és egyedi szabadalmammal meg gyárammal", meg "úgy látszik minden magyarnak büdös a munka". Nem tudom, direkt csinálod-e, hogy habzó szájjal meredjen mindenki a monitorra, de ha direkt csinálod, akkor minden elismerésem, hogy ennyi emberen trollkodsz.
Amúgy nyugi, nem egy "proli" 50 éves jobbikos vagyok. Egyetemre fogok menni gazdaságinformatikát tanulni ("jézusom, egy diplomás, hőbörögjünk, amiért az állam pénzén élősködik, kántáljuk együtt : pfúj, pfúj, pfúj!" - ismerős, kedves gyakorikérdések-látogatók?), nem vagyok egyik párt szimpatizánsa sem ("HA NEM VAGY FIDESZES, AKKOR SZOCI MSZP-S VAGY!", meg "HA NEM VAGY JOBBIKOS, AKKOR HAZAÁRULÓ VAGY!"). Nem akarok gyáros lenni, viszont minden álmom, hogy metálzenekarban zenéljek. Akár a helyi rock-kocsmában való fellépésnek örülnék. ("wow, köszönjük az értelmes hozzászólást. Taps taps taps")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!