Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire igaz ez a jellemzés...

Mennyire igaz ez a jellemzés a magyar társadalmi osztályokra?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 17. 00:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A szokásos depresszív nyafogás, csak most humornak álcázva.

Miért van Magyarországon ennyi lelkibeteg ember? (valószínűleg a szocializmusnak köszönhetően)

2011. júl. 17. 13:50
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Kit tartasz te állástalan net kommentelőnek? Ha lenne e-mail címed neked is elküldeném a honlapom tartalmát a gyáram teljes anyagával együtt mint már több értelmesebb embernek is de így nem tudom. Ide meg nem rakom ki, mert nem is lehet, meg nem is akarom. Dobj egy e-mail címet és bebizonyítom.
2011. júl. 17. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem küldhetnél egyet.

Kösz.

2011. júl. 17. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

kolopele!

Magyarországon van a becsületes ember aki alig tud megélni.

A másik réteg a bűnöző hulladék színesfém tolvajok akik vígan élnek! Ezek közé tartozol te is te nagy arcú senkiházi!

2011. júl. 17. 18:08
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Egy vagy a tipikus magyar emberek közül. El sem tudod képzelni hogy létezik olyan ember aki a munkájával és a tudásával tisztességes úton családokat is eltartva magasra tud jutni. Ne felejtsd el hogy azért én már az 50 éves kor felé haladok, nem húszéves pályakezdő vagyok. Szomorú hogy akinek nem sikerül valami az csak arra képes hogy irigykedjen és szapuljon. A stílusod alapján nem is csoda ha nem tartasz sehol. Neked is küldök linket, ha akarod, csak dobd ki az e-mail címed. Nincs abban semmi titok, hogy milyen munka van mögöttem, csak itt nem lehet kiírni mert akkor reklámozásért kitiltanak. Meg azért a te stílusodban mozgó emberek acsarkodó e-mailjei sem hiányoznak túlzottan.
2011. júl. 17. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
ki nem szarik rá a cégedre meg a munkádra! magánügy!
2011. júl. 17. 19:10
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Ennél a kérdésnél semmi sértő nem volt a válaszomban, ellentétben a te reagálásoddal. Lefogadom hogy jobbikos is vagy, ez a stílus rájuk jellemző. De én mégsem írok ilyen jelzőket rád, lehet neked elég bajod magaddal.
2011. júl. 17. 21:26
 18/22 anonim ***** válasza:

kolopele

Nekem küldhetnél egy linket, vagy egy mailt. Mostmár kíváncsi vagyok rád :-)

Pedro

2011. júl. 17. 22:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Idefigyelj kolopele, én már hónapok óta olvasgatom ezt az oldalt és trollkodok, de most már elég.

SENKIT NEM ÉRDEKEL A GYÁRAD, A SZABADALMAD, A NÉMET ÜZLETTÁRSAD, HOGY 300 000-ET ADSZ MUNKÁSAIDNAK, ÉS HOGY EGYÜTT EBÉDELTÉL ORBÁN VIKTORRAL!!!

Mondanád rám, hogy irigy magyar kutya vagyok. Ezen az oldalon viszont persze, hogy irigyek lesznek az emberek, mégha csak szerénységből említed már meg 28 milliomodjára, hogy "Bezzeg az én talpraesettségemmel és egyedi szabadalmammal meg gyárammal", meg "úgy látszik minden magyarnak büdös a munka". Nem tudom, direkt csinálod-e, hogy habzó szájjal meredjen mindenki a monitorra, de ha direkt csinálod, akkor minden elismerésem, hogy ennyi emberen trollkodsz.

Amúgy nyugi, nem egy "proli" 50 éves jobbikos vagyok. Egyetemre fogok menni gazdaságinformatikát tanulni ("jézusom, egy diplomás, hőbörögjünk, amiért az állam pénzén élősködik, kántáljuk együtt : pfúj, pfúj, pfúj!" - ismerős, kedves gyakorikérdések-látogatók?), nem vagyok egyik párt szimpatizánsa sem ("HA NEM VAGY FIDESZES, AKKOR SZOCI MSZP-S VAGY!", meg "HA NEM VAGY JOBBIKOS, AKKOR HAZAÁRULÓ VAGY!"). Nem akarok gyáros lenni, viszont minden álmom, hogy metálzenekarban zenéljek. Akár a helyi rock-kocsmában való fellépésnek örülnék. ("wow, köszönjük az értelmes hozzászólást. Taps taps taps")

2011. júl. 18. 01:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Most meg foglak lepni. Több mint 5000 db eredeti heavy metal cd lemezem van, és több mint ezer bakelit szintén ebben a műfajban. Akarsz erről privátban beszélgetni, a gyárat meg hagyjuk?
2011. júl. 18. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!