Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire igaz ez a jellemzés...

Mennyire igaz ez a jellemzés a magyar társadalmi osztályokra?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 17. 00:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%

Buta általánosításokra épít. És állásfoglalása, értékrendje is nyilvánvaló.

A lényeg: igaznak nem igaz, maximum saját szubjektumod tud benne felfedezni igazságokat, objektíven közelében sincs az igazság kategóriának.

De mivel gondolom te nem objektív igazságot vársz, tök mindegy, mit írkálok ide, úgyis lehurrogást kapok.

(Ja, mondom ezt kétkezi munkás, traktoros ember gyermekeként)

2011. júl. 17. 00:51
 2/22 A kérdező kommentje:

"De mivel gondolom te nem objektív igazságot vársz, tök mindegy, mit írkálok ide, úgyis lehurrogást kapok. "

Objektív választ nem is várok el, mert senki sem Objektív ezzel kapcsolatban.

2011. júl. 17. 00:52
 3/22 anonim ***** válasza:
16%
Nos, rólam már mindenki tudja itt hogy a felső tízezerhez tartozom. 6 dolog van ami viszont legalábbis rám nem igaz. Mit visel: Szinte mindig öltönyt. Hol szórakozik: Leginkább otthon a családdal, vagy csak szimplán kirándulunk valahová. Néha elmegyek egy metal koncertre, de a legjobban otthon szeretem hallgatni. Szerencsejáték: Nem érdekel semmilyen szerencsejáték. Mit vár a jövőtől: Hogy rosszabb ne legyen ennél. Mi nyomasztja: Hogy bírjam egészséggel még sokáig, már csak a 4 gyerekem miatt is. Mit csinál télen: Utálok és nem is tudok sielni. Olyankor várom a tavaszt.
2011. júl. 17. 01:02
 4/22 anonim ***** válasza:
21%
Viszont van egy amit meg nem értek. Jövedelme: mese. ????????????????????
2011. júl. 17. 01:21
 5/22 anonim ***** válasza:
74%

kolopele:

HUMORÉRZÉK, könyörgöm, humorérzék!!!

Megsavanyodtál??? :-D

Pedro

2011. júl. 17. 01:36
 6/22 anonim ***** válasza:

Én értem a lényegét. Kissé ironikus.

Amúgy ha lenne még egy oszlop jobbról, akkor az adatokat jobbra igazítva majdnem igaz is lenne. Tehát a középosztály azért megengedhet magának szerintem nyugati autót is, de még a „dolgozók” (?) egy része is.

2011. júl. 17. 05:02
 7/22 ava87 ***** válasza:
Aztamindenit, ez már milyen régi :D Emlékszem, úgy 10 éve (de lehet, hogy több is volt az már) anyukámék ezt fénymásolat formájában adogatták egymásnak a munkahelyükön, és jókat nevettek rajta. Belegondolva, akkor tényleg vicces volt, most így már annyira nem, de biztos csak azért, mert már ismertem.
2011. júl. 17. 09:53
 8/22 ava87 ***** válasza:
Sőt, belegondoltam, tuti, hogy régebbi. Még egész biztos, hogy általános iskolás voltam akkor, úgyhogy talán olyan 12-13 éve is lehetett, hogy ezt először olvastam.
2011. júl. 17. 09:56
 9/22 anonim ***** válasza:
37%
Jól van Pedro, azért ne harapd le a fejem. Bármilyen hihetetlen, én nem ismertem ezt. Ha az lett volna odaírva hogy mesés, akkor oké, de így hogy mese...................Nem vagyok megsavanyodva, csak nem tartom túlzottan humorosnak. Nálam a humor a Gyalog galopp, a Csupasz pisztoly, Top secret, Macskajaj, és társai. Egyébként meg ez tényleg ironikus, mert azért aki a középosztályhoz tartozik az már sokkal több mindent engedhet meg magának, de még egy dolgozó is, igaz azok nagy része hitelből.
2011. júl. 17. 10:36
 10/22 anonim ***** válasza:
51%

"Nos, rólam már mindenki tudja itt hogy a felső tízezerhez tartozom."

Csak mióta az állástalan netkommentelőket a felső tízezerhez sorolod, Kolopele.

2011. júl. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!