Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz azért akarja megadni...

A fidesz azért akarja megadni a szavazati jogot a külföldi állampolgároknak, hogy biztosítsák maguknak a választást? Ugyanúgy mint a románok tették.

Figyelt kérdés

Most nagyon fontos nekik, hogy kapjanak szavazati jogot. De Orbán 2006-ban elismerte, hogy mindenképpen azon lesznek, hogy szavazatot kapjanak mert a fideszre szavaznának.

Ugyanúgy mint ahogy a román miniszterelnök tette:

"(A 2009-es elnökválasztás során ez például döntő szerepet játszott Traian Basescu győzelmében, hiszen a határon túli szavazatok nélkül még riválisa, Mircea Geoana látszott győzni."

[link]

2011. júl. 16. 12:51
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy az Mszp-től a Fideszhez pártolt "bizonytalanok", akik a Jobbikot túl szélsőségesnek tartották, most két csoportra oszlanak majd.

Az egyik csoport, aki még radikálisabb változást kíván, ők a Jobbikhoz csatlakoznak majd.

A másik csoport pedig a zöld SZDSZ hez pártol, ahol a valamikori Szadesz szavazók eddig is tömörültek.

Szerintem az Mszp nem tudja összeszedni magát, és olyasmi formáció lesz, mint ma a Munkáspárt.

2011. júl. 16. 14:59
 42/50 anonim ***** válasza:

Kertész Imrének volt pofája felvenni a magyar adófizetők pénzéből egymilliárd forintot, amiből csinált egy harmadosztályú holokauszt filmet, amiből már úgyis több tucat van, és úgyis a könyökünkön jön ki.

Ez az ember azt nyilatkozta, hogy ő nem tartja magát magyarnak, de a lóvét még mindig nem fizette vissza, és nem is fogja. Röviden, tömören a jó K. mádörjét a tapló zsidajának! Nem, nem vagyok antiszemita, ismerek zsidó származású költőt, akinek sokkal hányatottabb sorsa volt, mint Kertésznek, és mégis a legnagyobb magyarok közt tartom számon, őt Radnóti Miklósnak hívják, és ő írta a "Nem tudhatom" című verset. Az a vers nem egymilliárd forintot ér nekünk magyaroknak, hanem értéke felbecsülhetetlen.

Esterházy Péter remekművét közölném is itt:

"- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.

- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...

- A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.

- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.

- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.

- Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.

- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!"

Nem azért, de legyünk őszinték! Ha én írtam volna ezt a verset, vagy bárhol bárki a világon, és a magyar szó helyett a zsidó szerepelne, én vagy bárki más lemoshatatlanul antiszemita lennék, sok országban meg börtönben is r*hadnék ezért. Mi magyarok, meg ezért ki is tüntetjük! :D:D

2011. júl. 16. 15:12
 43/50 anonim ***** válasza:

Azért nekem mondjuk "átjött" az ironia.

Akárcsak itt:

Ady Endre

A HŐKÖLÉS NÉPE

Bíró Lajosnak, akivel szerencsés volt régi

találkozásom s örök a barátságom

Ez a hőkölő harcok népe

S mosti lapulása is rávall,

Hogy az úri kiméletlenség

Rásuhintott szíjostorával.

Mindig ilyen volt: apró khánok

Révén minden igának barma,

Sohse harcolt még harcot végig,

Csak léhán és gyáván kavarta.

Erőt mutattak, erőt látott,

Vertnek született, nem verőnek.

Önerejét feledte mindig,

Sohse szegzett erőt erőnek.

Betyár urai így nevelték,

Nem rúg vissza, csak búsan átkoz

S ki egyszer rugott a magyarba,

Szinte kedvet kap a rugáshoz.

Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,

Fejét, jussát, szívét kobozzák

S ha néhányan nem kiáltoznánk,

Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

Csak a Csodák-Ura meglátná

Végre ezt a szánalmas népet,

Adna neki csak egy dárdányi,

Úri, kis kíméletlenséget.

Hogy néhány maradt sereghajtó

Törötten, fogyva azt ne vallja:

Ezért a népért ugyis is mindegy,

Ebsorsot akar, hát - akarja.

2011. júl. 16. 15:33
 44/50 anonim ***** válasza:
0%

"miből csinált egy harmadosztályú holokauszt filmet, amiből már úgyis több tucat van, és úgyis a könyökünkön jön ki. "

Hát olyasvalaki, aki a holokauszt miatt pampog, az általában kívánatosnak tartaná..

de persze ezt is tagadnád, szóval nem rád mondtam :)

2011. júl. 16. 15:57
 45/50 anonim ***** válasza:
0%

előbb utóbb mindig kibújik szátokból a szvasztika.

lehet zsidózni, lesz@rom!

2011. júl. 16. 15:57
 46/50 anonim ***** válasza:
0%
Radnóti egy kicsit más korban élt, ennél fogva, ott nem igazán díjazták a munkásságát. Ellenben elvbarátaid kivégezték őt. Még ha te tagadod is, hogy az elvbarátaid lennének. (ne adj isten, tényleg azt hiszed, hogy semmi közöd hozzájuk, de minden megnyilvánulásod az ellenkezőjét mutatja)
2011. júl. 16. 16:00
 47/50 anonim ***** válasza:

miért lennék elmebeteg?

mert nem vagyok fajelmélethívő?

egyébként hol írtam, hogy az eugenika antiszemitizmus?

azért azt ne felejtsétek el, hogy a többségi társadalom szemében nem én lennék az elmebeteg...

az evolúcióra meg ne nagyon hivatkozz.

2011. júl. 16. 16:12
 48/50 anonim ***** válasza:
45%

"miért lennék elmebeteg?

mert nem vagyok fajelmélethívő?

egyébként hol írtam, hogy az eugenika antiszemitizmus?

azért azt ne felejtsétek el, hogy a többségi társadalom szemében nem én lennék az elmebeteg...

az evolúcióra meg ne nagyon hivatkozz."

Te kevered a szezont a fazonnal. Elég erőteljesen. Ilyenekre szoktam mondani, azt, hogy erős érv az abortusz mellett.

2011. júl. 16. 16:15
 49/50 anonim ***** válasza:
0%
ki nem sz@rja le, hogy mire mit szoktál mondani? .)
2011. júl. 16. 16:15
 50/50 anonim ***** válasza:

Kedves Jpage

Amit most csinálsz, hogy lenácizol, az tipikusan jellemző liberális antimagyar sutyerák fajtádra.

Lezártam veled a vitát.

Ui: Lám, akkor én vagyok az első náci, aki nem gyűlöli a zsidókat a származásuk miatt, sőt zsidó haverjai is vannak, valamint rajong a zsidó Radnótiért. Borzalmas nagy idióta vagy! :D

2011. júl. 16. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!