Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz azért akarja megadni...

A fidesz azért akarja megadni a szavazati jogot a külföldi állampolgároknak, hogy biztosítsák maguknak a választást? Ugyanúgy mint a románok tették.

Figyelt kérdés

Most nagyon fontos nekik, hogy kapjanak szavazati jogot. De Orbán 2006-ban elismerte, hogy mindenképpen azon lesznek, hogy szavazatot kapjanak mert a fideszre szavaznának.

Ugyanúgy mint ahogy a román miniszterelnök tette:

"(A 2009-es elnökválasztás során ez például döntő szerepet játszott Traian Basescu győzelmében, hiszen a határon túli szavazatok nélkül még riválisa, Mircea Geoana látszott győzni."

[link]

2011. júl. 16. 12:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

"Jpage válasza:

Itt csak arról van szó, hogy szerinted mindenki, aki nem Jobbikos vagy jobboldali az antimagyar.

már a fogalomhasználatod is mutatja, hogy milyen szinten és miért politizálsz..."

Ez úgy hazugseág, csusztatás, ferdítés és félremagyarázás ahogy van. Egyedül azokat tartom antimagyarnak akik 98-ban 2002-ben és 2006-ban az Szdszre szavaztak. Nem többet és nem kevesebbet írtam, ne tégy hozzá, ne vegyél el belőle, és ne magyarázd félre, ha kérhetem!

Annyi lehet, hogy ezek közt nagyon sok idióta is volt, tőlük elnézést kérek az antimagyarozásért, tényleg sajnálom!

Mszp-s és Fideszes szavazókat nem antimagyaroztam, habár egyes vezéregyéniségek különösen az Mszp tekintetében ezt megérdemelnék. Kevés ember van, aki annyit ártott ennek az országnak mint mondjuk Gyurcsány és klikkje.

2011. júl. 16. 14:28
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

"z úgy hazugseág, csusztatás, ferdítés és félremagyarázás ahogy van. Egyedül azokat tartom antimagyarnak akik 98-ban 2002-ben és 2006-ban az Szdszre szavaztak."

De nem érted? nincs ilyen fogalom, hogy antimagyar. ezt a kuruc találta ki.

Az, hogy egyes férgek rájöttek, hogy jól tudják lopni az állami vagyont, nem jelenti azt, hogy kimondottan azért tették ezt, mert hogy a magyaroknak rosszabb legyen. ez így összeesküvés szagú. Érted már, hogy mi a problémám?

Amúgy nézd már végig a rendszerváltás összes kormányának intézkedéseit, akkor talán rájössz, hogy nem csak az emúnyócév létezik.

Nem csak a gyurcsányi férgek tették tönkre ezt az országot, vastagon benne volt mindenki!

2011. júl. 16. 14:31
 33/50 anonim ***** válasza:

14:21

Tudom, hogy mennyire szeretnétek, ha elmondhatnátok, hogy az Iráni Forradalmi Gárda pénzeli őket. :D

Milyen jól mutatna már az újságokban, meg milyen jól lehetne ezekről cikkezni. :-)

De olvastam is amúgy nem egy ilyen baromságot már. :D

2011. júl. 16. 14:31
 34/50 anonim ***** válasza:
57%

"A fidesz azért akarja megadni a szavazati jogot a külföldi állampolgároknak, hogy biztosítsák maguknak a választást? "

Ha nem olvastam volna itt rengeteg erdélyi és felvidéki magyar Fideszt elutasító véleményét, még egyet is értenék. De: miből gondolod, hogy csak a Fidesz képes védeni, és csak a Fidesz védi a határon túli magyarok érdekeit? Miből veszed/veszitek, hogy ők csakis a Fideszre fognak majd szavazni? Más pártok leszarják őket? Akkor azoknak a más pártoknak eleve nincs joguk létezni...

Mellesleg: Hány határon túli fog elmenni szavazni? Ugyebár ott nem fognak minden kis faluban szavazóhelyiségeket felállítani, de még a kisebb városokban sem. Itthon a választól fele b@szik a seggét felemelni és 2km-re az otthonától dönteni a jövőjéről. A határon túliak legyenek ettől hazafiasabbak, húzzuk meg a határt 10km-ben és 50%-ban. Lesz vagy 10000 ember. Talán 20... Mellesleg nézted, milyen választási törvényt szeretnének? Nos, az még az összes határon túli magyar Fideszes szavazatával sem hozna eredményt.

Jól hangzik a kérdésből írt cikk egy 168 óra szintű Bolgárgyörgyös szennylapban, de nem állja meg a helyét a való életben. Amúgy van egy tippem: a határon túliak több szavazatot adnának a Jobbiknak, mint a Fidesznek.

2011. júl. 16. 14:32
 35/50 anonim ***** válasza:
0%

"A gazdag emberek az Lmp-hez, Fideszhez és az Mszp-hez adják a nevüket, mert azok képviselik őket! ;-)

"

nem egészen. inkább ahhoz adják a nevüket, akik hajlandóak a parlamentben politizálni és nem a parlamenten kívül. ebben benne van az is, hogy szélsőjobb pártokat nem igen támogatnak gazdagabb körök.

2011. júl. 16. 14:33
 36/50 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom, hogy mennyire szeretnétek, ha elmondhatnátok, hogy az Iráni Forradalmi Gárda pénzeli őket. :D "

én konkrétan lesz@rom a JObbikot és az LMP-t is, szóval a többesszámot kihagyhatod.

Arra nem válaszoltál, hogy akkor is bajod lenne-e, hogy külföldről pénzelik őket :)

2011. júl. 16. 14:34
 37/50 anonim ***** válasza:

Jpage.

Antimagyar alatt elsősorban nem a politikai bűnözőket értjük.

Én értem amit te mondasz, te nem értesz engem. Az, hogy egy politikus bűnöző, attól még nem antimagyar, hanem egy hitvány szemétláda bűnöző, akinek börtönben lenne a helye.

Antimagyar az, aki a saját alantas érdekei miatt demoralizálni igyekszik a magyarságot a legkülönfélébb módokon. Sorolok példákat:

- Tudatosan olyan törvényeket hoz, amivel támogatja a bűnözést, különös tekintettel a cigánybűnözésre. (Ez vonja el a legjobban a figyelmet az ő milliárdos "útépítéseiről" egyéb stikklijeiről). Ezek a törvények egyúttal diszkriminálják a becsületes munkából élő egyszerű embereket, ugyanakkor a bűnözésből élők jogait messzemenőleg tiszteletben tartják, és tartatják!

- Olyan "művészeket" támogat, díjakkal jutalmaz, akik rasszista, magyargyalázó műveket jelentetnek meg (Spíró, Esterházy, Kertész stb.)

- Kiárusítják az országot idegen érdekeknek, multinacionális cégeknek.

Ezen felül még közvetve kapcsolódik az is, hogy

- Züllesztik az egészségügyet, oktatást. Történelmet hamisítanak, és korlátozzák a véleménynyilvánítás szabadságát. (Pl. Holokauszt törvény, röhejes! Röhejes az is, aki tagadja, de maga a törvény is). Ha azt állítanám, hogy "csak" 500 ezer zsidót gyilkoltak meg, akkor engem le lehetne csukni. Pff. :S

Durván ezekben testesül meg az antimagyarizmus, ami persze szervesen kapcsolódik a politikusbűnözéshez is legtöbbször, de egy politikusbűnöző önmagában véve még nem feltétlenül antimagyar.

2011. júl. 16. 14:48
 38/50 anonim ***** válasza:

14.34

Igen, bajom lenne, és bajom is van ezzel!

Mindegyik kap kintről pénzt, de rossz a helyi elosztás is.

De nehéz ez ellen mit tenni. Igazságtalan az egész szabályozás, és még ígyis kevés a pártoknak, mert korrupciós juttatások nélkül nem lesz pénzük kampányra. Sajnos a demokrácia a korrupció melegágya ebben a tekintetben. :D

Ennek ellenére nem vagyok sem a diktatúra, sem a királyság híve. :-)

2011. júl. 16. 14:53
 39/50 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, ez nem titok, már régóta tudjuk, hogy ezen spekulálnak:

http://www.youtube.com/watch?v=LjqGzDqftRw

2011. júl. 16. 14:54
 40/50 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan "művészeket" támogat, díjakkal jutalmaz, akik rasszista, magyargyalázó műveket jelentetnek meg (Spíró, Esterházy, Kertész stb."

Mitől magyargyalázó, pláne rasszista? mert nem dicsőíti automatikusan a magyarságot?

ha nem tetszik, nem olvasod.

Itt annyi a lényeg, hogy van aki tud kritikával tekinteni a saját népére van aki nem.

Ha most a Jobbik lenne kormányon, akkor minden bizonnyal Wass Albernek szobrokat állítanának...

Továbbra sem tartom elfogadhatónak a gondolatmenetedet, féligazságokon alapuló összeesküvés elmélet és propaganda az egész.

2011. júl. 16. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!