A Soros-féle "B" terv egy újabb lépés az Új Világrend (Világkormány) felé?
De csak tessék beütni azt a keresőbe, hogy "Soros B terv". Minden média lehozta.
Kiemelnék néhány részt:
Hosszú távon az euró megmaradása feltételének mondta a politikai uniót az EU-ban. A hiányosságok közé sorolta, hogy az euróövezetnek van ugyan közös központi bankja, de nincs sem központi kincstára-pénzügyirányítása - végeredményben pénzügyminisztériuma -, sem költségvetési politikája.
Európa választás előtt áll, hogy nemzeti vagy európai szinten kezeli-e a helyzetet - mondta. Az EU "túlélését" alapvető érdeknek nevezte. Soros szerint az európai közvéleménynek kell arra ösztönöznie az európai vezetőket, hogy kidolgozzanak egy európai megoldást, egy "B" tervet.
A beszélgetés egy másik résztvevője, Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnök, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője is úgy vélekedett, az EU-nak politikai unióvá kell válnia, létre kell jönnie egy közös politikai térnek és egyfajta "Európai Egyesült Államoknak". A politikai unió kulcsa a vezetők közvetlen választása mellett egy közvetlen európai adó lehetne, amely érdekeltté tenné az unió polgárait az uniós politika formálásában - mondta.
Verhofstadt szerint jelenleg hiányzik az EU-ban a valódi politikai vezetés, ehelyett a tagállamok politikusai részéről egyre gyakrabban találkozni nacionalista és populista érvekkel. Ezek "megpróbálják elhitetni az emberekkel, hogy nemzeti keretek között lehetséges megoldást találni" a problémákra - mondta. A politikus ezzel szemben úgy látja, a nemzetközi gazdasági válság lehetőséget teremt a politikai unió felé haladásra.
Soros szerint az "Európai Egyesült Államok" a jelenlegi politikai légkörben utópia, de abban egyet lehet érteni, hogy "európai megoldásra" van szükség.
Azért megkérdezném azoktól, akik lehülyézték és paranoiásnak állították be azokat, akik már évekkel ezelőtt figyelmeztettek erre(hogy ezen emberek célja, az Európai Egyesült Államok) , hogy nem tartoznak-e egy bocsánatkéréssel...
Emberek, itt egy Világállam létrehozása folyik, tanuljátok meg értelmezni a híreket!
"Látod-látod, ahogy fentebb leírtam, nekik bizony ez a taktikájuk évszázadok óta."
Mondom, hogy mese habbal! Keszi törzs is a bankárdinasztiák miatt egyesült a többi törzsel, létrehozva egy nagyobb, nagygszerűbb, bár ma már elavult formát.
"De úgy látom, hogy benned nem tudatosult, hogy ezek az emberek akik Világkormányról beszélnek, ezek depopulálni szeretnék a Földet!"
Te szerencsétlen! Miből veszed? Ja a Georgia gidestones. Ekkora baromságot, kár hogy minden pontjával egyetértek. Azt csak a tanulatlanok állítják, hogy a népességcsökkentés népírtással érhető el. A népességnövekedés üteme már bolygó szinten elkezdett csökkeni. A felvilágosítás, az óvszer, a családtervezés és a növekvő jólét megtette mindenütt az európaihoz hasonló hatását. Lefut még a régebbi növekedésnek a hatása és az évszázad közepétől a népességnek csökkennie kell.
14:13 te nem tudod hogy ez a Európai Egyesült Állam mivel járna pl: Habsburg birodalom nem volt szegény nem volt gyenge de a különböző népek fügétlenedni akartak és ezért omlott össze.
És ha létrejönne akkor mi lenne ennek az egyesült államnak a hivatalos nyelve na mi?
"Egyébként pedig én patrióta vagyok, és nem szeretném, ha az ország függetlenségét feladnák a pénzemberek kedvéért. Én a hazámat szeretem és nem Európát!"
Tényleg? Azt vedd már észre, hogy Magyarország sem lenne a hozzád hasonlóktól. Ennyi erővel Kond, Tas, Keszi törzsek is lehettek volna PATRIÓTÁK és rohadtul nem lenne a te szent és örök és sérthetetlen magyarországod! (Nem sértésnek szánom!)
"Nagyon naiv vagy. A pénzrednszeren keresztül jelenleg valamennyi országot irányítják a bankárdinasztiák. A politikusok pedig azért vannak, hogy elhitessék veled, hogy van választásod. NINCS. Bal vagy jobb... lehet, hogy vannak nézeteltéréseik, de a nagy horderejű kérdésekben mind együttszavaznak. Pl.: lisszaboni szerződés. Ezek a vezetők csak színészek, bábok, akik utasításra cselednek."
Ezeket előszőr bizonyítani kellene! Alex Jones végjáték, a Zeigeist nem bizonyíték. Te sem értesz a dolgokhoz!
"Én a hazámat szeretem és nem Európát!"
Tanulj nyelveket utazgass ismerkedj, erre ez a gyógyszer.
Abban teljesen igaza van a Sorosnak, hogy közös pénzügyminisztérium nélkül nagyon lassan mennek a folyamatok és a döntéshozatal az Euban.
USA nem ismeri nacionalizmust ha ha nem halótál AMERIKAI
náci pártról csak szólok hogy léteznek ott is néz utána.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:29
Nincs miről beszélnünk, annyira eltér az állsápontunk, hogy fölösleges. De én azért utánanéznék jobban ennek a depopulációs résznek a helyedben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!