Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek 2014-ben lesz még...

Szerintetek 2014-ben lesz még egyáltalán Magyarország?

Figyelt kérdés
Hiába akkorra van kiiírva a következő választás, valahogy napról napra kevésbé tűnik úgy, hogy addigra lesz még bármiféle választás, mer' addigra már nem lesz országunk... vagy túl "pesszimiska" vagyok???
2011. júl. 13. 00:55
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerinted most van Magyarország? szerintem nemhogy 2014-ben, hanem már most sincs. Egyszerűen az országunkban csak mi nem tudunk megélni. Olyan, mint egy albérlet, mindenki ideköltözik , leamortizálnak mindent és a végén elveszik. Szóval a magyarok nagyon buták. megnézném a Német vezetőket, mit szólnának, ha különböző nemzetek elvennék az országukat. De azt mondom megérdemeljük, hisz nekünk minden jó.
2012. febr. 9. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Lesz Magyarország /papíronde kb olyan lesz mint Afrikában azok a szegény országok.
2012. febr. 9. 16:15
 13/17 anonim válasza:
Magyarországnak annyi a hatása a világ vagy Európa gazdaságára, mint mondjuk egy 9 voltos elemnek a paksi atomerőműre. Gyakorlatilag mérhetetlen, a nagyhatalmak segítsége vagy pénze nélkül elevesztünk. Hogy mennyire akarnak vagy tudnak bennünket segélyezni az erősen kérdéses, főleg ha eljátszuk még a maradék méltóságunkat vagy becsületünket a világ szemében.
2012. szept. 5. 11:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz. 2013 vége felé megalakul a nagy és egységes Cigányia.
2012. nov. 21. 06:16
 15/17 anonim ***** válasza:

"Előzőnek: orvosi diplomát is szereztél és tudsz műteni, fogat húzni magadnak ha szükség lesz rá? :) "

Látod mit tesz a tudatlanság? Ahhoz hogy valaki műteni vagy fogat húzni tudjon egyetlen dologra biztosan nem lesz szüksége: Orvosi diplomára. Ha kötszert írtál volna vagy papír zsebkendőt még megérteném, de így csak klaviatúrát koptattad a semmiét.

2012. nov. 21. 06:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig igen. Megtanultam mindent amit az orvosok tudnak, sőt kicsivel többet, mert én nem vegyszerekkel és késsel gyógyítok. De tudnék azzal is, ha annyira ostoba lennék mint ők.
2012. nov. 21. 06:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor mivel????? Aztne mond, hogy kezratettellel mert beszarok#!! Am ti amugy mifele bevandorlokrol beszeltek??? Hogy a nemetek meg a jott mentek??? Tomve van nemetorszag torokkkel meg lengyellel, nem zavar???? Idiota kopasz a vilagrol szart se tudsz, de a szad az tud jarni
2012. nov. 22. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!