Szerintetek 2014-ben lesz még egyáltalán Magyarország?
Figyelt kérdés
Hiába akkorra van kiiírva a következő választás, valahogy napról napra kevésbé tűnik úgy, hogy addigra lesz még bármiféle választás, mer' addigra már nem lesz országunk... vagy túl "pesszimiska" vagyok???2011. júl. 13. 00:55
11/17 anonim válasza:
Szerinted most van Magyarország? szerintem nemhogy 2014-ben, hanem már most sincs. Egyszerűen az országunkban csak mi nem tudunk megélni. Olyan, mint egy albérlet, mindenki ideköltözik , leamortizálnak mindent és a végén elveszik. Szóval a magyarok nagyon buták. megnézném a Német vezetőket, mit szólnának, ha különböző nemzetek elvennék az országukat. De azt mondom megérdemeljük, hisz nekünk minden jó.
12/17 anonim válasza:
Lesz Magyarország /papíronde kb olyan lesz mint Afrikában azok a szegény országok.
13/17 anonim válasza:
Magyarországnak annyi a hatása a világ vagy Európa gazdaságára, mint mondjuk egy 9 voltos elemnek a paksi atomerőműre. Gyakorlatilag mérhetetlen, a nagyhatalmak segítsége vagy pénze nélkül elevesztünk. Hogy mennyire akarnak vagy tudnak bennünket segélyezni az erősen kérdéses, főleg ha eljátszuk még a maradék méltóságunkat vagy becsületünket a világ szemében.
14/17 anonim válasza:
Nem lesz. 2013 vége felé megalakul a nagy és egységes Cigányia.
15/17 anonim válasza:
"Előzőnek: orvosi diplomát is szereztél és tudsz műteni, fogat húzni magadnak ha szükség lesz rá? :) "
Látod mit tesz a tudatlanság? Ahhoz hogy valaki műteni vagy fogat húzni tudjon egyetlen dologra biztosan nem lesz szüksége: Orvosi diplomára. Ha kötszert írtál volna vagy papír zsebkendőt még megérteném, de így csak klaviatúrát koptattad a semmiét.
16/17 anonim válasza:
Egyébként pedig igen. Megtanultam mindent amit az orvosok tudnak, sőt kicsivel többet, mert én nem vegyszerekkel és késsel gyógyítok. De tudnék azzal is, ha annyira ostoba lennék mint ők.
17/17 anonim válasza:
Akkor mivel????? Aztne mond, hogy kezratettellel mert beszarok#!! Am ti amugy mifele bevandorlokrol beszeltek??? Hogy a nemetek meg a jott mentek??? Tomve van nemetorszag torokkkel meg lengyellel, nem zavar???? Idiota kopasz a vilagrol szart se tudsz, de a szad az tud jarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!