Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek 2014-ben lesz még...

Szerintetek 2014-ben lesz még egyáltalán Magyarország?

Figyelt kérdés
Hiába akkorra van kiiírva a következő választás, valahogy napról napra kevésbé tűnik úgy, hogy addigra lesz még bármiféle választás, mer' addigra már nem lesz országunk... vagy túl "pesszimiska" vagyok???
2011. júl. 13. 00:55
1 2
 1/17 agyfasztkapok válasza:
32%
Hát ha Te arra gondolsz. amire én. azaz hogy a kisebbség túlnyomó részt már jóval nagyobb létszámot rak ki ebben az országban mint a magyarok. akkor lehet benne vmi h nem lesz semmiféle választás.. addigra mi leszünk a kisebbség :D:/
2011. júl. 13. 01:04
 2/17 anonim ***** válasza:
52%

Igazad van addigra már nem lesz ország ugyanis 2012-ben eljön a világvége.

Igazából lesz még, de még rosszabbul fogunk élni mint most. Egészségügy kampec, nyugdíj is csekély lesz.

[link]

[link]

2011. júl. 13. 01:07
 3/17 Panda Péter ***** válasza:
57%

ország lesz még (hogy milyen állapotban, ne is kérdezd)

hogy választások lesznek-e? kezdek attól félni hogy csak formálisan..

2011. júl. 13. 01:24
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

Természetesen ország lesz, az nem "szűnik meg".

Az egész "euro-övezet" a széthullás határán lavírozik, úgyhogy minden elég bizonytalan.

Szinte csak az biztos, hogy Európa, és az országai akkor még itt lesznek.

Választás is lesz, valószínűleg valamilyen arányú Fidesz győzelemmel, mert egyrészt nincsen a Fidesznek sem vetélytársa, sem alternatívája.

Máskülönben szerintem az országot könnyebb volt lejtőre tenni, nyolc éven át hagyni, hogy zuhanjon, mint emelkedő pályára állítani, főleg ilyen nemzetközi környezetben, ami ma van. Ez nem "sétagalopp", jó esetben is elkellhet minimum ugyanannyi idő az érezhető javulásig.

Más kérdés, hogy közben olyan kezelhetetlen helyzet is kialakulhat, amibe belepusztul az ország.

Sajnos ez van. Nem a Fidesz hibája ez, hanem egy sok éve húzódó jellegzetesen magyar "játszma" és olyan nemzetközi helyzet eredménye, amit erősebb országok is aligha viselnek el könnyen.

2011. júl. 13. 09:45
 5/17 anonim ***** válasza:
39%

Nem lesz.

- Ezt akartad olvasni, nem?

2011. júl. 13. 12:26
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Magyarország 1945-ben veszett el.
2011. júl. 13. 15:03
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
Nem, mivel a fidesz kiárusította.
2011. dec. 16. 21:59
 8/17 anonim ***** válasza:
33%
Azért jó látni, hogy vannak még vak fideszesek, akik akkor nem hőzöngenek amikor nyilvánvaló lopás folyik. Első, téged szivem szerint deportálnálak valahova nigériába, csak úgy a vicc kedvéért. Vagy a törökökhöz.
2011. dec. 17. 02:09
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Nekem már nem is hiányozna. Én berendezkedtem önellátásra, függetlenítettem magam minden szolgáltatótól. Felőlem ez az ország megszűnhet létezni...
2011. dec. 17. 07:26
 10/17 anonim ***** válasza:
36%

Előzőnek: orvosi diplomát is szereztél és tudsz műteni, fogat húzni magadnak ha szükség lesz rá? :)

Kérdezőnek: lesz Magyarország, csak egyre rosszabb és rosszabb, 2050-re kb. 5 milliós ország leszünk, abból 4 milliót felső tízezer tesz ki, fél millió koldussal és fél millió cigánnyal, akik a gettókban egymás elől eszik el a a gazdagok által lerágott csontokat.

Végül is egy szép ország lesz ha belegondolsz, csak a milliárdosok élik túl! :))

2012. febr. 9. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!