Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik lesznek Bajnai Gordon...

Mik lesznek Bajnai Gordon intézkedései? (Előreláthatóan)

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem válaszolóhoz szeretnék egy pár szót szólni. Én is tisztában vagyok azzal, hogy jobb lenne, ha hamarabb visszamennénk dolgozni. DE: hova tegyem a picit? Ha lenne elég bölcsi, szerintem elég sokan visszamennének dolgozni, de '89 óta rengeteg bölcsit bezártak. A másik dolog az, hogy az én anyukám 3 évig otthon volt velem, és csak azért ment el napszámba dolgozni, mert nem volt pénzük. Ennek oka, hogy igen kevés pénzt kapott. Ő mondta nekem, hogy ha tehette volna, ő is egész nap otthon lett volna velem. A nagymamám, meg hivatásos anya volt. Akkoriban még csak a férfiak dolgoztak a falujukban, mert az ő fizetésükből eltartottak egy 8 fős családot. Pedig csak egyszerű napszámos volt nagyapám.

Hála istennek nekem nincs sok házimunkám, mert a férjem nagyon sokat segít. De ha lenne, akkor sem adnám oda semmiért azokat a perceket, amiket a babámmal tölthetek. És nem szeretnék lemaradni a legszebb pillanatokról.

És különben is, kutatások igazolják, hogy azok a babák, akiket "agyonszeretgetik" a szüleik, sokkal fejlettebbek lesznek.

Ja és nagyon örülök, hogy mindenféle gyűlölet nélkül tudunk vitatkozni.

2009. márc. 30. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyvalamit kifelejtettem: én és a babám nem zárkózunk el a külvilágtól. Nagyon sok baráttal találkozunk és több kismamával együtt szoktunk találkozókat szervezni hetente többször, de a babákra mi vigyázunk és nem egy idegen pedagógus.
2009. márc. 30. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Örülök, hogy azért vannak intelligens válaszolók is. Mint ahogy sokféle ember is van, sokféle látásmód is. Az, hogy kevés a bölcsi, bizonyítja, hogy nem akar/tud otthonmaradni a gyerekekkel. Csak egy problémám van a tudományos kimutatásokkal: mindig a megrendelő igazát hivatottak igazolni, és a statisztika is olyan ügyesen manipulálható. Szóval szerintem mindenkinek igaza van - a maga nemében. És a más látásmód szerint nem kell leökrözni senkit. Mindenkit hagyni kell úgy cselekedni, ahogy azt a legjobbnak látja, hiszen nem hiszem, hogy bárki a válaszolók közül ki merné jelenteni, hogy ő vagy az előtte szóló rosszat akar a saját gyerekének.
2009. márc. 30. 15:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hú, kaptam privit. Nem baj. Akkor is ugyanúgy gondolom. És most megyek babázni, te meg menj gürizni.
2009. márc. 30. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ami régen volt,az nem biztos,hogy ma is követendő(ki szülne olyan orvosnál aki elötte nem fertőtlenítette a kezét?)

Egyébként ami külföldön van,az úgy néz ki:Hogy apa dolgozik és annyi pénzt visz haza,hogy anya részmunkaidőben dolgozik(egyik ismerősöm napi négy órát egy laborba (németo),a másik egy boltba heti 2X 10 órát(ausztria)És vígan élnek,dolgoznak is(főként azért,hogy ne savanyodjanak be)a gyerekre is van idő.Ja egyiknél egy másiknál 2 van.Itt meg a 3 gyerekesektől elvárnák,hogy dolgozzon,csak munka nincsen?Ja és kint kevessebbet beteg a gyerek,mert nincs kivétel,bárki gyereke,ha beteg azonnal elkülönítik,meg hívják a szülőket!Nálunk menő vállalkozó feleség-anyuka gyereke lázasan,taknyasan jár,mert anyucinak programja van!Köv héten meg üres a csoport!

Szóval aki külfölddel példálózódik az ennek is nézzen utánna!és ott a "családi pótlék összege több,mint itt a gyed,gyes és a gyerekek korával nő(ahogy a kiadások is!)

2009. márc. 30. 17:24
 16/19 anonim ***** válasza:
42%
Elvenni a szegényektől odaadni a gazdagoknak.Kb ennyi.
2009. márc. 30. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:

5-en egy bölcsis csoportban?? Hol élsz te, a sarkvidéken?? Pfff...

A gyerekemnek mellettem a helye, ameddig csak lehet. Nagyon fontos a lelki élete megalapozásához, sajnos a tiéd ebből kimarad.

2009. márc. 31. 17:11
 18/19 anonim válasza:
GYED-en túl. Csökkenti a lakáshitelek állami kamattámogatását. Ez a meglévő hitelekre is vonatkozik?? Vagy csak arra??
2009. márc. 31. 18:07
 19/19 anonim válasza:
Hisz ma már ugysem lehet olyan hitelt felvenni, ami állami kamattámogatást tartalmaz úgy tudom. Tehát igen, a meglévőkre. Jól gondolom? Az előző voltam.
2009. márc. 31. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!