Vajon a 2/3-ad határozza meg az ország pénzügyeit, vagy a Rothschild befolyás alatt álló MNB? (Orbán maga mondja el)
"én azt mondom, hogy azt az uzsora kamatot valakinek fel is kell vennie..."
Olyan gazdasági környezetet kell létrehozni, hogy ne legyen lehetőség uzsorakamat felvételére, pl. mert nem léteznek uzsorások többé, viszont a tőzsdei brókerek is értékteremtő munkahelyekre lesznek átirányítva.
Fogsz te még álmélkodni, mi minden fog a következő években bekövetkezni a világban.
Lényegében azt akarta mondani a kérdező, h ha felvennéd a világ összes pénzét hitelbe, és egy év múlva vissza kellene fizetned kamatostul, akkor nem tudnád, mert nincs annyi pénz a Földön.
Amúgy meg azért rühellem az összes bankot, mert a semmiből létrehozzák a pénzt, azt odaadják neked, raknak rá egy szép nagy kamatot, és egy olyan futamidőt találnak ki, amivel majdnem a dupláját fizeted vissza, de ha előretörleszted akkor meg "büntetést" kell fizetned. Mikor vissza fizeted a létrehozott pénz megszűnik, a kamatból meg óriási haszont szereznek. De ha én tenném meg ezt akkor lecsuknának hosszú évekre.
A másik dolog meg a deviza hitel. A válság kitörésekor minden devizahitelesnek jelentősen megugrott a törlesztőrészlete, sokan tönkrementek. Majd mikor 300-ft os euro árfolyamról visszamentünk a 260-270-es zónába, a devizahitelek nem csökkentek, a bankok nyafogtak, h nem lehet csökkenteni, mert blalblalblalba.
A kormány a válság idején hatalmas összeggel támogatta az OTP-t. Kb egy fél éve láttam egy riportot a vezérigazgató helyettessel, aki azt nyilatkozta, h hát az utóbbi időben igen jól ment, de látszott rajta, h mindjárt kitör belőle, h k*rvára megszedtük magunkat b+. Az állami hitelt hamarabb vissza is fizették, de kíváncsi vagyok, h kellett-e nekik "büntetést"fizetni. (és még fel vannak háborodva a bankadó miatt)
Na a lényeg azt akartam ebből kihozni, h a bankok kaptak szép nagy támogatást az államtól, amit az emberek fizettek ki, majd szépen megszedték magukat a devizahitelekből, de annyi nincs bennük, h legalább kompenzálnák ezeket a hiteleket.
07:15
"A jegybank (MNB) csak Az Európai Központi Banknak illetve a Bank of International Settlementnek van alárendvel, amelyek Rothschild befolyás alatt állnak."
Emeletes marhaság.
Mi lenne, ha elolvasnád, mi az az MNB, EKB és BIS? Később ráérnél róluk kiselőadást tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!