11/16 anonim válasza:
Nem csökkenhet, fidesz kormány van.
12/16 anonim válasza:
Nem, de ne is csökkenjen, így legalább kevesebb roncs autó szennyezi a városokat. Habár mehetne még feljebb is, mert nem venni észre az utakon hogy kevesebb lenne az autó, sőt! Lassan már parkolni sem tudok annyi van. Siránkozik itt mindenki, közben meg le nem tennék az autójukat. Ameddig ennyi az autó, nem drága a benzin sem.
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem mondod? Tudod milyen nehéz a H3massal parkolni?
2011. júl. 7. 00:51
14/16 anonim válasza:
Azt elhiszem! Nekem "csak" egy Phaetonom van, minden földi jóval felszerelve, de soha nincs akkora helyem hogy két kocsi közé beférjek, mert vagy nem hagynak elég helyet, vagy kilógok mert rövid a parkoló. De mint írtam, a legtöbbször az a baj hogy nincs is hely. Hibrid a Hummer?
15/16 A kérdező kommentje:
igen
2011. júl. 7. 07:28
16/16 anonim válasza:
kösz kérdező, ezen jót röhögtem :D:D
megnéztelek volna amikor látod hogy 2001es cikk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!