Támogatnál az ország felzárkóztatása érdekében egy úgynevezett Atatürk-tervet, hogy minden szélsőséges, kormányellenes és nyugatellenes csoport, szervezet működését betiltsuk, a civil mozgalmakkal együtt?
"Így eltelne 20-50 év és egy olyan generáció születne, ami már teljesen nyugatias gondolkodású,"
idióta vagy. Nyugaton is vannak szélsőségek
"A Fideszt"
Akkor a Fideszt is be kéne tiltanod, mert épp most feküdt le Kínának
Kicsit arra emlékeztet, mint a görögöknél asszem, hogy ha gáz volt, akkor sutba vágták a demokráciát és kineveztek egy diktátort meghatározott időre, hogy húzza ki őket a sz*rból. Egyébként egész jól működött, holott ugye az ókori Görögország a demokrácia bölcsője.
DE egész más az a helyzet, amikor gyorsan kell cselekedni egy súlyos probléma esetén, és egész más az, amikor az állampolgárok ideolúgiájáról beszélünk. Furcsa, hogy oly sokan használják ebben a témakörben ezt a szót, itt viszont még nem láttam leírva: ezt hívják úgy, hogy AGYMOSÁS.
Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, ahol ilyen módszer legitim lehetne. Okosabb és európaibb megoldás lenne akkor inkább kényszerbeiskolázást tartani, ahol az emberek megtanulnak alapvető történelmi, közgazdaságtani, politikai és kulturális ismereteket, mert a fő baj itt az, hogy sokaknak lehetetlen megmagyarázni, miért indokolt egy lépés vagy miért veszélyes a másik, mert egyszerűen tudatlanok, és a jelek szerint annak hisznek, aki hangosabban kiabál a szószéken és erősebben van jelen a médiában. Szerintem ez a fő baj és így kéne megszüntetni.
A kérdésedre a válasz tehát: nem. Első voltam.
Végül is ezt vezeti be most a Fidesz. Illetve vezetné teljes gőzerővel, ha lenne rá igény, de nem teheti, mert nagy ellenállást váltana ki.
Liberál-diktatúra. Kötelező liberalizmus.
"Liberál-diktatúra. Kötelező liberalizmus.
"
A Fidesz mióta liberális?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:16
Mindazonáltal, hogy idiótának tartom a kérdezőt, te neked bizony a krva anyádat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!