Miért nem ír ide egy cigány sem? Szinte minden második kérdés a cigányok sértegetéséről szól, de egy cigány se jött még, hogy megvédje magát, a rasszizmus-ellenes nem-cigányoknak meg úgyse hisz sajnos a többség.
"Ők is ugyanolyan emberek, mint te"
Ha olyanok lennének, mint mi, akkor nem lenne velük problémánk.
itt volt albérletben egy cigány család kb fél évig a házban (társasházban), és itt lakóként akaratlanul is láttam, hogy miket csinálnak, el is mesélem. Hónap elején amikor jött a segélyük, akkor kb 1 hétig ittak megállás nélkül, és a ház körül üldögéltek a kövön, meg buliztak meg még éjszaka is bömböltették a zenét..stb...amikor elfogyott a pénzük, akkor csak sötétedés után lehetett őket látni az utcán, napközben meg a pincében tevékenykedtek (mint később kiderült este mentek vasat lopni, amit napközben tisztítottak a pincében, miközben természetesen iszogattak....) és heti egyszer elmentek leadni, és a pénzből meg megint ment a bulizás....
szerinted ilyen komoly munka mellett nekik volt még erejük internetezni....? :P :/
de amúgy szerintem is igaz amit előttem is mondtak már..van nekem is cigány ismerőseim (1-2) akik becsületesek, és szépen élnek, és ők is szégyellik magukat a többi cigány miatt, és legszívesebben le is tagadnák, hogy ők is azok. De amúgy ilyen szempontból nem is tartják magukat cigánynak, mert nem úgy viselkednek mint a többi 98%..és az ilyen emberek nem is reagálnak az olyan kérdésekre, mert nem érzik azokat "maguknak címezve"
Amúgy meg nem hiszem, hogy az a többi 98%, akik olyan gusztustalanul viselkednek, szabadidejükben a gyakori kérdések magyar politikai kérdéseit fogja olvasgatni. :D
de vhol komikus is…
a nagy "rendpártiak" általában alpári stílust ütnek meg…
mondhatni
műveletlenek…
kulturálatlanok…
és a megszólalásokból ítélve
masszívan sikertelenek…
persze csúnya dolog az általánosítás…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!