Szociális "konzultáció"?
"Orbán Viktor örömmel számolt be arról, hogy a szociális konzultáció még az előzőnél is nagyobb sikert aratott, összesen 1 140 000 küldemény érkezett vissza. Szerinte ez azt bizonyítja, hogy sikeres az újfajta kormányzás, ami nem az emberek feje felett, hanem velük együtt hoz döntéseket. Aki viszont nem küldte vissza, ezzel kifejezte, hogy rábízza a parlamentre az ügyek intézését."
Nem is tudom.. én ezzel inkább azt fejeztem ki, hogy fölösleges visszaküldeni, mert úgy is tesznek a véleményemre.
A kérdések pedig manipulatívak, és bármit válaszolnék rá, abba bele lehet magyarázni mást.
És nem fogok visszaküldeni egy olyan közvélemény kutató papírt, amiből egyértelműen be lehet azonosítani, mert vonalkód van rajta.
"mert úgy is"
Bocs de én meg lelőlek egy sörétes puskával, mert úgyis lopni indultál a házamba.
Ja, és az úgyis egy szó :).
Hja, kedves fideszre szavazók, eső után köpönyeg - szokták mondani...avagy késő bánat ebgondolat.
Még ha valaki fidesz-szimpatizáns is, lehetett volna annyi esze, hogy egyetlen pártot nem szavaz be 2/3-ba!!! Se maszopot, se a fiúkat!
De itt dúlt a "nemzeti" érzés a komenisták ellen, ész pedig semmi, hüje magyar! Mindig ilyenek voltunk.
Abban van némi igazság, hogy egyik kutya, másik eb, de kedves hölgyek-urak, kéretik tárgyszerüen figyelembe venni, hogy Gyurcsány az öszödi beszédben többes szám első személyben mondta a hazugságot: hazudTUNK és nem hazudTAM, tehát - szájbarágosan , hogy mindenki megértse ( kivéve, aki nem akarja) - a kormánya, a maszop az egész politikai "elit" hazudot és nem Gyurcsány.
Namind1: most már ba..tjátok, megszívjátok fidesz-szavazók. A magán nyugdípénztári megtakarításotokat már kivették a zsebetekből.
Ám ti csak lelkesedjetek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!