A kuruc info készítői komolyan gondolják azokat, amiket leírnak, vagy csak provokáció az egész?
"Azt meg azért írtam, mert általában azok hibáztatják mindenért a zsidókat, akiknek semmit nem sikerült az életükben összehozniuk és valami bűnbakot keresnek"
Ez nagyon régi lemez már. Egyébként is egy pénzügyi válság esetén miért pont a pénzpiac fő szereplői lennének ártatlanok???
Ennyire ne nézzél már hülyének minket hogy 60-as évekbeli antifa propagandával akarsz megetetni...
Szegény ártatlan zsidók akik mindig mindenhol bűnbakok és soha senkinek nem ártottak. Röhejes komolyan.
Ez a „pozitív diszkriminációt a kisebbségeknek” mindössze porhintés az "agyatlan" "plebs" számára…
Úgyis leragadnak a felszínen… (pl. bizonyos segélyek (a gazdákat már nem ciki segélyezni…), (megélhetési) „jogvédők” stb., stb.)
És nem értik a rendszer a lényegét…
És miután lényegében semmit sem értenek, nyugodtan lehet uralkodni felettük, könnyen lehet manipulálni őket… (oszd meg és uralkodj…)
Szerintem nem azért csinálja, hogy provokáljon, hanem egyszerűen így gondolják az írói. A nagy hungarista jellemű emberek (direkt nem korlátoztam jobbikra, vagy gárdistára, mert rajtuk kívül is van) szeretnek túlzásokba esni, és abban hinni, hogy nekünk azért szar, mert mindenki ezt akarta.
Ui.:Lehet, hogy igazuk is van
Ugye milyen meglepő,hogy ilyen nagy a cigánybűnözés? Amitt a média elhallgat,ők kiteregettik.
Nagyonsok primitív emberrel beszélgettem és azt mondják nincs is cigánybűnözés.Mert se tv-ben se rádióban nem hallani semmi bűntényről amitt cigányok követtek el :)Na az ilyen ostobák szemét akarja felnyitni a kuruc unfó.
két dolog lehetséges:
1. provokál.
2. a valóságtól olyannyira elrugaszkodottak, hogy a lényeget nem is látják. Eszük hejett az indulatukkal, érzelmeikkel elemeznek.
Tudomásul kell venni, hogy ez egy agitációs oldal, nem a tényszerű közlés, hanem a látogatók "etetése" a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!