Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc info készítői komolyan...

A kuruc info készítői komolyan gondolják azokat, amiket leírnak, vagy csak provokáció az egész?

Figyelt kérdés
Azt én is belátom, hogy talán a kisebbségeknek itt tényleg több joguk van, mint kellene, de úgy érzem, hogy a kuruc info már túldramatizálja a dolgokat, túlságosan rákattant erre a témára. Nem lehet, hogy a kuruc info csak provokál, és nem gondolják komolyan, amiket leírnak?!
2011. jún. 30. 16:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%
Nem talált, nácikám, nem vagyok 12 éves. Azt meg azért írtam, mert általában azok hibáztatják mindenért a zsidókat, akiknek semmit nem sikerült az életükben összehozniuk és valami bűnbakot keresnek, mert ugye véletlenül sem ők a hibásak. Jártál volna iskolába.
2011. júl. 3. 15:02
 22/31 anonim ***** válasza:
57%

"Azt meg azért írtam, mert általában azok hibáztatják mindenért a zsidókat, akiknek semmit nem sikerült az életükben összehozniuk és valami bűnbakot keresnek"

Ez nagyon régi lemez már. Egyébként is egy pénzügyi válság esetén miért pont a pénzpiac fő szereplői lennének ártatlanok???

Ennyire ne nézzél már hülyének minket hogy 60-as évekbeli antifa propagandával akarsz megetetni...

Szegény ártatlan zsidók akik mindig mindenhol bűnbakok és soha senkinek nem ártottak. Röhejes komolyan.

2011. júl. 3. 15:19
 23/31 anonim ***** válasza:
:DDD és én vagyok a 12 éves, mi? na jó, asszem hagyom ezt a kérdést
2011. júl. 3. 15:19
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
15.19, szar emberek mindenhol vannak, akinek több pénze van, az nagyobb eséllyel az, de ez nem faji dolog. Mivel a zsidók iskolázottabbak az átlagnál, többen vannak vezető pozícióban, ez tény, de ettől még nem kellene nevetséges összeesküvés-elméleteket gyártani.
2011. júl. 3. 15:22
 25/31 anonim ***** válasza:

Ez a „pozitív diszkriminációt a kisebbségeknek” mindössze porhintés az "agyatlan" "plebs" számára…

Úgyis leragadnak a felszínen… (pl. bizonyos segélyek (a gazdákat már nem ciki segélyezni…), (megélhetési) „jogvédők” stb., stb.)

És nem értik a rendszer a lényegét…

És miután lényegében semmit sem értenek, nyugodtan lehet uralkodni felettük, könnyen lehet manipulálni őket… (oszd meg és uralkodj…)

2011. júl. 3. 17:08
 26/31 Gauldoth ***** válasza:

Szerintem nem azért csinálja, hogy provokáljon, hanem egyszerűen így gondolják az írói. A nagy hungarista jellemű emberek (direkt nem korlátoztam jobbikra, vagy gárdistára, mert rajtuk kívül is van) szeretnek túlzásokba esni, és abban hinni, hogy nekünk azért szar, mert mindenki ezt akarta.

Ui.:Lehet, hogy igazuk is van

2011. júl. 3. 17:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Ugye milyen meglepő,hogy ilyen nagy a cigánybűnözés? Amitt a média elhallgat,ők kiteregettik.

Nagyonsok primitív emberrel beszélgettem és azt mondják nincs is cigánybűnözés.Mert se tv-ben se rádióban nem hallani semmi bűntényről amitt cigányok követtek el :)Na az ilyen ostobák szemét akarja felnyitni a kuruc unfó.

2011. júl. 3. 17:48
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
kurucinfo = langyos unalom
2011. júl. 3. 17:51
 29/31 anonim ***** válasza:

két dolog lehetséges:

1. provokál.

2. a valóságtól olyannyira elrugaszkodottak, hogy a lényeget nem is látják. Eszük hejett az indulatukkal, érzelmeikkel elemeznek.

Tudomásul kell venni, hogy ez egy agitációs oldal, nem a tényszerű közlés, hanem a látogatók "etetése" a cél.

2011. júl. 4. 08:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Mert az, hogy a cigányokat meg a politikusokat mosdatják a szennylapok, az nem etetés?
2011. júl. 4. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!