A kuruc info készítői komolyan gondolják azokat, amiket leírnak, vagy csak provokáció az egész?
Kell egy ilyen oldal is, aki erről beszél. Végülis szólásszabadság van nem?
Ugyis túl sok médium erőlteti a "szegény hátrányos helyzetűek" maszlagot a tények ismerete nélkül.
"Én nem értek egyet a felfogásukkal azért, mert nem felel meg a valóságnak."
Miért szerinted mi felel meg a valóságnak? Minden ember egyenlő? A segélyes gyerekszülésből/bűnözésből élő egyenlő egy több diplomás emberrel? Vagy szerinted mindenki csak rasszista okból útál bizonyos kisebbségeket, az hogy lopnak gyilkonak az mellékes azéért biztosan senki nem utálná őket?
"A kurucinfóból az világlik ki, hogy Magyarország összes baja most és az elmúlt 1000 évben és a következő 1000 évben is a zsidóktól és a cigányoktól származik."
Nem lehet hogy csak te dramatizálod túl? Vagy egyszerűen csak hangulatot akarsz kelteni?
"Hanem inkább úgy, hogy a cigánysággal 20 évig nem foglalkozott senki, hagyták őket kizuhanni a civilizált társadalomból."
Hagyták őket kizuhanni?? Midjárt szakad meg a szívem. És velem ki foglalkozott az elmult 20 évben??? Engem is hagytak kizuhanni! Képzeld a kommunizmusban is!
Nem kaptam ingyen lakást
Nem kapok segélyeket
Nem használhatom ingyen a villanyt gázt.
Valahogy mégsem azzal foglalkozom hogy 80 éves néniket késeljek meg pár ezer ft-ért vagy a gyerkektől elvegyem a moblilját pénzéét ha nem adja ide szépen.
A kuruc.info az ellenpólus. Minél szélsőségesebb a vadliberális, rajvédő oldal, annál keményebb lesz az ellenhatás.
A jovonk.info nem tudom, miért keveredett ide. Csak azért, mert a cikkeik sokszor fájdalmasan tényszerűek, vagy mert az elemzéseik bejönnek? Nem egy kuruc kaliberű oldal...
Ennyit a hitelességről:
11:10!
menjél inkább tel avivba és vidd a kampós orrú haverjaidat is te szerencsétlen!
"Nem én dramatizálok és keltek hangulatot, hanem a szóban forgó portál. Ez teljesen világos."
Szerintem az a hozzászólás hogy a kurucinfo úgy állítja be hogy az elmúlt 1000 évben mindenért a cigányok zsidók a felelősek igen is túldramatizálás. Én ugyanis nem így látom.
Akkor gondolom a Tv ben az összes bűncselekményekkel börtönlakókkal foglalkozó műsorok túldramatizálják nem? Hiszen az esetek többségében cigány elkövetőket mutatnak, igaz származásukat nem mondják ki. A kuruc pedig kimondja. Na bumm. Etől még nem lesz kevésbé hiteles, sem rasszista. Arról nem mi tehetünk hogy a bűnözők nagy része a cigányok közül kerül ki.
Amúgy a "cigánybűnözős" cikkieket nem ők találják ki, hanem más helyi médiumokból sajtóból veszik át amit a cikk végén az oldal alján fel is tüntetnek forrásként. Lehet ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!