Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kina megveszi Magyarorszagot...

Kina megveszi Magyarorszagot egy billiard euroert?

Figyelt kérdés
Ugy hallotam,hogy Kina megakarja venni hazankat..:(
2011. jún. 28. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én csak annyit jegyeznék meg, hogy amit az angol billion -nak mond, az magyarul milliárd, és ezt gyakran keverik sajna.

Itt is valszeg az 1milliárd eurós valami kereskedelmi kerettel, vagy mivel kevered.

1 billiárd euró kib@szott sok lenne.

2011. jún. 28. 22:29
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ugy hallotam,hogy Kina megakarja venni hazankat..:("

Én meg úgy hallottam, hogy a Télapó létezik! Tényleg maga megy ki minden házhoz!

2011. jún. 28. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:

draconak szolts

A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:41

Nem csodálkozom, hogy ennyi eszed van, ugyanis az ezotéria témakört látogatod szorgosan :)

2011. jún. 28. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Izrael és a nyugat már megvette, most akkor őket vásárolják föl :)

Hihetetlen, hogy az emberek 1 látogatástól így bepánikoltak. A kínaiak nem fizettek eddig semmiért, csak ígértetet tettek. Másrészt az a pénz pedig ha kifizetésre is került már, rég tovább ment egy nyugati bankba. Orbánnak nagyon kellett a pénz,mert nincs termelés, nincs bevétel. A nyugdíjpénzek a 3100 milliárd forint arra volt elég, hogy pár hónapig kihúzza az ország, ez a kínai vásárlás nagyon jól jött, mert egy ideig nem omlik össze a rendszer, de ez már nem tart sokáig. Kína egyébként nem cska nálunk vásárol, hanem az egész euban, megvette a görögök hitelének egy részét, vásárolt németországban, és londonban is, meg asszem a spanyoloknál...

Tehát nem kell aggódni, bírkáskodni. Kína nagyon jó nekünk.

2011. jún. 29. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!