Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rendészetisek, hogy tetszik...

Rendészetisek, hogy tetszik az ötlet, hogy közmunkásokat kell majd lesnetek nyugdíj helyett?

Figyelt kérdés

Nyugdíjra nincs keret, erre viszont van?Vagy hogy is van ez?

Ez most úgy lesz, mint a rabszolgaság idején?Ha a közmunkás rosszul csinál valamit, azzal mi lesz?Megverik?És miért rendőr vigyáz majd rájuk, mint arabokra szokás?A közmunkások közveszélyesek?

2011. jún. 27. 20:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

22:42

Nem csak cigányok vannak köztük!Sajnos végeztem közmunkát, igaz, nem az utcán, de láttam, kiket vettek fel közmunkára.A több száz ember közül, kb 5 db volt cigány.A többi magyar volt.Többel is megismerkedtem.Nem voltak tanulatlan emberek,volt végzettségük!Nem azt érdemelték volna, hogy takarítsák más után a koszt, vagy krumplit pucoljanak, udvart sepregessenek, és szégyenkezve kullogjanak be a polgármesteri hivatalba a közmunkás fillérekért!

Mellesleg ugyan úgy végezték a takarítói, konyhai és egyéb munkákat, mint a "normál" munkakörben dolgozó,pontosan azt csinálták, csak ott volt a megkülönböztető jelző, hogy ő közmunkás.Miért?Mert az ő fizetését az önkormányzat és a munkáltató közösen dobta össze, csökkentett formában, hogy jobban lehessen rajta spórolni.Ezt jelenti a közmunka...

2011. jún. 28. 14:51
 12/14 A kérdező kommentje:

4000 Ember fog egy helyen dolgozni??

Mi a frászhoz kell az a sok ember egy helyen?

2011. jún. 28. 14:53
 13/14 A kérdező kommentje:

12:44

Azt én is szívesen vállalnám!

2011. jún. 28. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

Ha meg nezunk egy nagyobb epitkezest,nagyon sok ember dolgozik rajta.Tobbseguk feketen.

Nem lehetne egy allami ceget letrehozni es ott alkalmazni az embereket,Sokan az epitoiparbol kerultek utcara ,szakmunkasok es segedmunkasok is.

De termeszetesen rendes realis fizetesert!

2011. jún. 28. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!