Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a Fidesz-Kdnp Sztálinist...

Vajon a Fidesz-Kdnp Sztálinista munkatáborokat szervez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Istenem ! Szép új világ !

Ez kell nekünk ! Ez sok mindenre jó lesz.

Lelki szemeimmel már látom ...

-- Józsikám, küldjél már nekem Kisújszállásról 40 droidot ide Győrbe mert a művelődési házat és az enyémet fel akarom újíttatni . Az őrzésüket megoldom ezeknek az ingyenélőknek --...

Ökörköri

2011. jún. 29. 16:11
 62/77 anonim ***** válasza:
90%

Közmunka hát igen még hogy lenne valami értelme,és vissza

juthatnák ez által a munka piacra de az által hogy

kapálunk és az erdőben gazdálkodunk szerintem semmi munka

piaci igényt nem fogunk tudni a jövőbe nézve kielégíteni.

Akkor mi ez a mese a parlamenti gyűlésen hogy az cél hogy

vissza jussanak a munkaerő piacra.

Ez a program semmire sem jó ha csak arra nem valakinek olyan sokat

számít az 6500 ft-os plusz pénz.

Ez program úgy ahogy van halálra ítélve!!!!

2011. jún. 29. 20:36
 63/77 anonim ***** válasza:
Azt kellene már látni az embereknek, hogy a kormány csak vergődik, nincs piacunk, az egész eunak nincs piaca. Orbán megetette az emberekkel: 10 éven belül 1 millió munkahely. De ki fog hova és mit termelni? Magyarország mit tud termelni, hol van piacunk? Kinek van a válságban annyi pénze, hogy megvegye? Erre nem tért ki, mert ő sem tudja. Aztán ahogy Kína megjelent, mint egy hűséges pincsi dedikáltatta a labdáját a leendő gazdival. Persze Kína sem fogja megmenteni a csődtől, mert neki Magyarország nem piac, nem tud itt csinálni semmit. Az országunk egy valamire jó neki, mégpedig raktárnak, de ezt említették is a hírekben, hogy nagy logisztikai bázist építene itt Kína, hogy az árut innen vigye az EU-ba. Én kérek mindenkit, ha csőd lesz, cselekedjen felelősségteljesen!
2011. jún. 29. 20:46
 64/77 anonim ***** válasza:

"Orbán megetette az emberekkel: 10 éven belül 1 millió munkahely. "

Ja, azt úgy kell érteni, hogy 10 éven belül 1 millió közmunkásra fog sor kerülni, hogy hol itt-hol ott felszedje a szemetet, napi 4 órában, a segély összegével megegyező fizetésért.Fene nagy piaclendítő munkafolyamatok lesznek ám a szemetes erdők közepén!

...És milyen jól fog mutatni az amúgy iskolázott emberek önéletrajzában, hogy takarító volt közmunkásként.Ezután csak úgy fognak utána kapkodni a munkáltatók!

2011. jún. 30. 10:45
 65/77 anonim ***** válasza:

Ezután csak úgy fognak utána kapkodni a munkáltatók!

:)))))))

Nézd a jó oldalát, ezek után már biztos, hogy ennyi emberrel kiírtjuk a parlagfüvet :)

2011. jún. 30. 12:09
 66/77 anonim ***** válasza:
Most már én is kedvet kaptam hozzá,tanárokkal, bölcsészekkel,filozófusokkal parlagfüvet vágni,árkokat kapálni,szemetet szedni!Egész jó móka lehet:D
2011. jún. 30. 13:14
 67/77 anonim ***** válasza:
Hát még azok milyen jót fognak rajta szórakozni, akik kitalálták!
2011. jún. 30. 13:17
 68/77 anonim ***** válasza:
Azt ugye senki nem gondolja, hogy az állam több ezer embernek kaszát ad a kezébe? :)))))
2011. jún. 30. 15:30
 69/77 anonim ***** válasza:
10%
Az itteni kommentek zöméből az jön le, hogy az a jó, ha a melózó emberek tartják el a léhűtőket. Nincs is jobb dolog, mint otthon vakarni a tökötöket, amíg tartunk titeket az adónkból igaz? Eddig tetszett a rendszer mi? :D
2011. jún. 30. 21:12
 70/77 anonim ***** válasza:
90%

21:12

Az általad léhűtőnek tartott álláskeresők is jobban örülnének, ha rendes fizetésből eltartanák magukat, de a közmunkás bére nem rendes fizetés, már ha az ö9sszegét tekintjük, abból még a kutya sem tudná eltartani magát.Úgyhogy nem tudom, mire a nagy kárörvendés!

A politikusok több százezres fizetésére nem sajnálod az adófizetők pénzét?Csak el ne kezdd részletezni, mennyire megdolgoznak érte...

2011. jún. 30. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!