Vajon a Fidesz-Kdnp Sztálinista munkatáborokat szervez?
Istenem ! Szép új világ !
Ez kell nekünk ! Ez sok mindenre jó lesz.
Lelki szemeimmel már látom ...
-- Józsikám, küldjél már nekem Kisújszállásról 40 droidot ide Győrbe mert a művelődési házat és az enyémet fel akarom újíttatni . Az őrzésüket megoldom ezeknek az ingyenélőknek --...
Ökörköri
Közmunka hát igen még hogy lenne valami értelme,és vissza
juthatnák ez által a munka piacra de az által hogy
kapálunk és az erdőben gazdálkodunk szerintem semmi munka
piaci igényt nem fogunk tudni a jövőbe nézve kielégíteni.
Akkor mi ez a mese a parlamenti gyűlésen hogy az cél hogy
vissza jussanak a munkaerő piacra.
Ez a program semmire sem jó ha csak arra nem valakinek olyan sokat
számít az 6500 ft-os plusz pénz.
Ez program úgy ahogy van halálra ítélve!!!!
"Orbán megetette az emberekkel: 10 éven belül 1 millió munkahely. "
Ja, azt úgy kell érteni, hogy 10 éven belül 1 millió közmunkásra fog sor kerülni, hogy hol itt-hol ott felszedje a szemetet, napi 4 órában, a segély összegével megegyező fizetésért.Fene nagy piaclendítő munkafolyamatok lesznek ám a szemetes erdők közepén!
...És milyen jól fog mutatni az amúgy iskolázott emberek önéletrajzában, hogy takarító volt közmunkásként.Ezután csak úgy fognak utána kapkodni a munkáltatók!
Ezután csak úgy fognak utána kapkodni a munkáltatók!
:)))))))
Nézd a jó oldalát, ezek után már biztos, hogy ennyi emberrel kiírtjuk a parlagfüvet :)
21:12
Az általad léhűtőnek tartott álláskeresők is jobban örülnének, ha rendes fizetésből eltartanák magukat, de a közmunkás bére nem rendes fizetés, már ha az ö9sszegét tekintjük, abból még a kutya sem tudná eltartani magát.Úgyhogy nem tudom, mire a nagy kárörvendés!
A politikusok több százezres fizetésére nem sajnálod az adófizetők pénzét?Csak el ne kezdd részletezni, mennyire megdolgoznak érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!