Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a Fidesz-Kdnp Sztálinist...

Vajon a Fidesz-Kdnp Sztálinista munkatáborokat szervez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

Hát nem egészen.

Nagyapám meséli, hogy Kádár azt mondta hasonló helyzetben: Az alkoholista, lusta, nem a nyáron lebarnult emberek, inkább a gyárkapun belül sepregessenek, vagy támaszkodjanak a lapát nyelére, mint kint az életben igyanak, lopjanak és főleg a politikába beleszóljanak. Igaza volt.

Most a Fidesz ugyanezt a kommunista eszmét öltözteti vad kapitalista ruhába. A nyugdíjból visszaparancsolt rendőrök fognak hajcsárkodni a lista - lusta emberek felett, akik éhbérért kapálják a parlagfüvet egész Magyarországon - legalább kitehetjük a táblát, hogy "Tiszta udvar, rendes (ország)ház!"

2011. jún. 28. 20:24
 52/77 anonim ***** válasza:

Én észrevettem ezt, amiről írsz és egyszer sem szavaztam senkire, mert látható volt, hogy egyik sem lesz különb.

Egy fecske viszont nem csinál nyarat.

Talán majd 100 év múlva felnyílnak a birkaszemek, egyszer majd esetleg lesz olyan, hogy senki sem megy el szavazni és akkor feloszlik a parlament.Hogy jobb lesz-e aki azután odakerül, az nem biztos, de legalább a biztos rossztól megszabadulunk.

2011. jún. 28. 20:26
 53/77 anonim ***** válasza:

Ennek az országnak csak cukorgyárból 13 volt! Jelenleg van 1. Ebben az egyben pedig nem a környékbeli parasztoktól veszik meg a cukorrépát, hanem Dél-Afrikából hozzák az alapanyagot.

Jó reggelt kívánok! Tetszenek már ébredezni? :-)

Ha meglenne az a 13 cukorgyár, nem kevés külkereskedelmi szakemberre is lenne szükség többek közt a termelt javak értékesítésére. Talán épp te lennél az egyik. Talán a végzettségednek megfelelő fizetést kapnál, olyat ami "járna", ha a módszerváltás után nem áll elő az az abszurdum, hogy még további 12 éven keresztül Mszp-Szadesz koalíció kormányoz a jóvoltotokból. :D

2011. jún. 28. 20:28
 54/77 anonim ***** válasza:
Persze már, senki nem szavazott itt utólag már senkire, a maszop-szadesz meg csak úgy tévedésből véletlenségből nőtt a nyakunkra, és tett zsebre mindent. Ilyenkor már senki nem hibás.
2011. jún. 28. 20:31
 55/77 anonim ***** válasza:
Sosem szokott a szavazóképes réteg 100%-a szavazni...
2011. jún. 28. 20:36
 56/77 üreginyul ***** válasza:
Igen, aztán Semjén kötelezővé teszi a Korán olvasását és a cigányoknak holtversenyt rendeznek a dunán.
2011. jún. 29. 02:04
 57/77 anonim ***** válasza:
nehogy későn kezd el a korán tanulmányozását előző ;)
2011. jún. 29. 02:07
 58/77 anonim ***** válasza:
58%
Hülyeség a közmunka. Persze lehet azzal jönni, hogy legalább dolgoznak az emberek, de azt sokan nem látják, hogy nem termelnek. Mi haszna lesz az országnak abból, hogy kapálják a templomkertet? Hol van az előállított árú? Hol van az eladható érték? Maguk az emberek az eladható érték, hisz vállalkozások is kölcsönözhetik majd őket, minket. Ez már-már emberkereskedelem. A legrosszabb, hogy nem látható az, hogy rövid távon munkahelyek teremnének, hosszú távon lehet ígérni, én is tudok, de nemhogy 1 millió, de még 100 ezer sem lesz 4 éven belül. Azokkal a fiatalaokkal mi lesz, akik közmunkára mennek? Hogy fognak családot alapítani? Mire alapoznak majd? Gyomlálásból nem lehet gyereket nevelni. Az is valószínű, ha egy-egy vállalkozásnak kell ember, akkor a munkanélküli ismerősöknek fog szólni, tehát ez sem egy nagy megoldás. Be kell látni, a kormány és a pártok nem fognak megoldani semmit, vagy nem akarják, vagy nem tudják. Ezt már magunknak kell rendbehozni, minél tovább várunk, annál rosszabb lesz.
2011. jún. 29. 09:00
 59/77 anonim ***** válasza:

"12 éven keresztül Mszp-Szadesz koalíció kormányoz a jóvoltotokból"

Mintha lett volna közben ey 1. Orbán-kormány, és mintha ők is ugyanazt művelték volna. Vagy rosszul emlékszem /pedig akkor még én is Viktorra szavaztam, azóta senkire/

2011. jún. 29. 09:13
 60/77 anonim ***** válasza:
*egy
2011. jún. 29. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!