Vajon a Fidesz-Kdnp Sztálinista munkatáborokat szervez?
Hát nem egészen.
Nagyapám meséli, hogy Kádár azt mondta hasonló helyzetben: Az alkoholista, lusta, nem a nyáron lebarnult emberek, inkább a gyárkapun belül sepregessenek, vagy támaszkodjanak a lapát nyelére, mint kint az életben igyanak, lopjanak és főleg a politikába beleszóljanak. Igaza volt.
Most a Fidesz ugyanezt a kommunista eszmét öltözteti vad kapitalista ruhába. A nyugdíjból visszaparancsolt rendőrök fognak hajcsárkodni a lista - lusta emberek felett, akik éhbérért kapálják a parlagfüvet egész Magyarországon - legalább kitehetjük a táblát, hogy "Tiszta udvar, rendes (ország)ház!"
Én észrevettem ezt, amiről írsz és egyszer sem szavaztam senkire, mert látható volt, hogy egyik sem lesz különb.
Egy fecske viszont nem csinál nyarat.
Talán majd 100 év múlva felnyílnak a birkaszemek, egyszer majd esetleg lesz olyan, hogy senki sem megy el szavazni és akkor feloszlik a parlament.Hogy jobb lesz-e aki azután odakerül, az nem biztos, de legalább a biztos rossztól megszabadulunk.
Ennek az országnak csak cukorgyárból 13 volt! Jelenleg van 1. Ebben az egyben pedig nem a környékbeli parasztoktól veszik meg a cukorrépát, hanem Dél-Afrikából hozzák az alapanyagot.
Jó reggelt kívánok! Tetszenek már ébredezni? :-)
Ha meglenne az a 13 cukorgyár, nem kevés külkereskedelmi szakemberre is lenne szükség többek közt a termelt javak értékesítésére. Talán épp te lennél az egyik. Talán a végzettségednek megfelelő fizetést kapnál, olyat ami "járna", ha a módszerváltás után nem áll elő az az abszurdum, hogy még további 12 éven keresztül Mszp-Szadesz koalíció kormányoz a jóvoltotokból. :D
"12 éven keresztül Mszp-Szadesz koalíció kormányoz a jóvoltotokból"
Mintha lett volna közben ey 1. Orbán-kormány, és mintha ők is ugyanazt művelték volna. Vagy rosszul emlékszem /pedig akkor még én is Viktorra szavaztam, azóta senkire/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!