Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy van...

Mit gondoltok arról, hogy van ebben az országban egy állandóan síró 5-10%, akinek semmi sem jó?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember, aki a gyk Politika rovatába jár, az ebbe az 5-10%-ba tartozik. Csak ülnek a gép előtt, írkálnak hülyeségeket, és állandóan szidják a kormányt. De azt nem írják le, hogy szerintük hogyan kéne megoldani a problémákat, csak sírnak-rínak. Nincsenek tisztában az ország mai gazdasági helyzetével.

Szerintem ezt abba kéne hagyni, és tennie kéne mindenkinek a dolgát. A sírással még egy nemzet sem jutott előre...

2011. jún. 22. 15:39
1 2 3
 21/30 doboszoli ***** válasza:
57%

Ma 20:24-es leírta az álláspontomat.

Utolsónak: én nem várom a kormányodtól, hogy megoldja a problémáimat, ezeket eddig is én oldottam meg,(hozzáteszem, sikerrel) csak hagyjon élni. Semmiképpen ne védjen meg a hamburgertől, meg a biztonsági öv nélküli közlekedéstől, se a cukortól. Ezeket majd én eldöntöm nélkülük.

Ám védjen meg a cigóktól, a munkanélküliségtől, a minimálbéres foglakoztatástól, stb.

Érzed a különbséget? Nem? Akkor hiába írogatok.

2011. jún. 22. 21:00
 22/30 anonim ***** válasza:
56%

20:42

na ez az, a legszegényebbeknek is van pénzük cigire. van egy csomó ismerősöm, családos emberek, nem élnek jól, de piára meg cigire mindig marad pénzük. kb egyik napról a másikra élnek, de a cigit mindig megveszik.

másik példa: apámmal egy koldusnak adtunk 5-6 szendvicset, és amikor elmentünk, máris rá akarta sózni egy járókelőre. azt mondta apám, hogyha amíg a koldusnak nem kell a kenyér, addig nincs szegénység az országban.

én jobbikos vagyok, de a fidesz az mszpnél jóval többet tett eddig. lopás meg mindig is lesz, a kérdés, hogy mennyi. mert ha úgy csinálják, hogy nekünk is jusson, az már kevésbé zavarja az embert.

2011. jún. 22. 21:25
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:25

Lehet,hogy ha van 500Ft-om és éhes is vagyok,akkor abból veszek kenyeret (mert még maradt otthon egy kis vaj meg felvágott) meg sört! Problem?

2011. jún. 22. 22:36
 24/30 anonim ***** válasza:
44%

ok, vegyél sört, ne a holnapi felvágottat.

nekem van 50.000 ft-om, mégse sört veszek belőle, hanem elrakom.

2011. jún. 22. 23:06
 25/30 anonim ***** válasza:

„Jön az újjabb megszorítás,és a reszesszív spirál. ”

Na akkor most megtanuljuk helyesen az a szót!

Re-cesz-szív.

Recesszív.

Most próbáld meg te is!

Aztán meg lehet próbálni értelmes mondatot szerkeszteni.

(Láttam már máshol is, most már rendet kellett tenni.

„Hogy a gazdaságunkat egy olyan reszesszív pályára álítja ami nem hogy új munkaerővel kecsegtet, de gyártja a munkanélkülieket és a fekete gazdaságot?”)

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__190..

2011. jún. 22. 23:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel a könnyeimet törölgetem.Két év regisztrálás után a munkaügyi központ egy remek állást "szerzett"

Víz-gáz-központi fűtés szerelő szakmával,egy mocskos kórházban a szaros gennyes lepedőket cipelem emeletről fel-le.Hogy ezért mennyit kapok?Mármint kézhez?64.000 Ft-ot.Ha nem lenne a feleségem,akinek MÉG van munkahelye,valószinüleg éhen döglenék a fizetés utáni hétvégén.Így én sírok tovább,gondolom mások is.

2011. jún. 23. 00:39
 27/30 anonim ***** válasza:

ma 00:39

Van itt egy okoska,aki "félre rakná" a fizetést! Csak élnének ők is hasonló helyzetben... Munkaügyi központban én lófaxt sem kaptam,totál időkidobás volt,pedig a NYENYI kintvan a falon és állítólag jön az egymillió új munkahely!

2011. jún. 23. 01:33
 28/30 anonim ***** válasza:

„Semmiképpen ne védjen meg a hamburgertől, meg a biztonsági öv nélküli közlekedéstől, se a cukortól.”

Pedig ha neked bajod lesz, mert nem vagy képes vigyázni magadra, az az államnak is pénzbe kerül.

2011. jún. 23. 02:16
 29/30 doboszoli ***** válasza:

Ezt akkor tudom elfogadni, ha az "egészséges" élelmiszerek árát legalább ilyen mértékben csökkentik, illetve, ha állást foglalsz a válaszom második részével kapcsolatban is.

(mármint, hogy mitől védjen meg).

Így szétbontva nem kerek a történet.

2011. jún. 23. 06:11
 30/30 anonim ***** válasza:
44%

"A kérdező egy rohadt fideszes beképzelt újgazdag paraszt.Szerintem."

Nekem volt egy hasonló kérdésem két évvel ezelőtt, akkor rohadt komcsi voltam. De a kérdés bennem is él még most is. Annak az 5-10%-nak valószinűleg az se lenne jó, ha adnának 10millió forintot, mert "há mé csak ennyiiii???".

2011. jún. 23. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!