Mit gondoltok arról, hogy van ebben az országban egy állandóan síró 5-10%, akinek semmi sem jó?
A legtöbb ember, aki a gyk Politika rovatába jár, az ebbe az 5-10%-ba tartozik. Csak ülnek a gép előtt, írkálnak hülyeségeket, és állandóan szidják a kormányt. De azt nem írják le, hogy szerintük hogyan kéne megoldani a problémákat, csak sírnak-rínak. Nincsenek tisztában az ország mai gazdasági helyzetével.
Szerintem ezt abba kéne hagyni, és tennie kéne mindenkinek a dolgát. A sírással még egy nemzet sem jutott előre...
Ma 20:24-es leírta az álláspontomat.
Utolsónak: én nem várom a kormányodtól, hogy megoldja a problémáimat, ezeket eddig is én oldottam meg,(hozzáteszem, sikerrel) csak hagyjon élni. Semmiképpen ne védjen meg a hamburgertől, meg a biztonsági öv nélküli közlekedéstől, se a cukortól. Ezeket majd én eldöntöm nélkülük.
Ám védjen meg a cigóktól, a munkanélküliségtől, a minimálbéres foglakoztatástól, stb.
Érzed a különbséget? Nem? Akkor hiába írogatok.
20:42
na ez az, a legszegényebbeknek is van pénzük cigire. van egy csomó ismerősöm, családos emberek, nem élnek jól, de piára meg cigire mindig marad pénzük. kb egyik napról a másikra élnek, de a cigit mindig megveszik.
másik példa: apámmal egy koldusnak adtunk 5-6 szendvicset, és amikor elmentünk, máris rá akarta sózni egy járókelőre. azt mondta apám, hogyha amíg a koldusnak nem kell a kenyér, addig nincs szegénység az országban.
én jobbikos vagyok, de a fidesz az mszpnél jóval többet tett eddig. lopás meg mindig is lesz, a kérdés, hogy mennyi. mert ha úgy csinálják, hogy nekünk is jusson, az már kevésbé zavarja az embert.
ma 21:25
Lehet,hogy ha van 500Ft-om és éhes is vagyok,akkor abból veszek kenyeret (mert még maradt otthon egy kis vaj meg felvágott) meg sört! Problem?
ok, vegyél sört, ne a holnapi felvágottat.
nekem van 50.000 ft-om, mégse sört veszek belőle, hanem elrakom.
„Jön az újjabb megszorítás,és a reszesszív spirál. ”
Na akkor most megtanuljuk helyesen az a szót!
Re-cesz-szív.
Recesszív.
Most próbáld meg te is!
Aztán meg lehet próbálni értelmes mondatot szerkeszteni.
(Láttam már máshol is, most már rendet kellett tenni.
„Hogy a gazdaságunkat egy olyan reszesszív pályára álítja ami nem hogy új munkaerővel kecsegtet, de gyártja a munkanélkülieket és a fekete gazdaságot?”)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__190..
Én speciel a könnyeimet törölgetem.Két év regisztrálás után a munkaügyi központ egy remek állást "szerzett"
Víz-gáz-központi fűtés szerelő szakmával,egy mocskos kórházban a szaros gennyes lepedőket cipelem emeletről fel-le.Hogy ezért mennyit kapok?Mármint kézhez?64.000 Ft-ot.Ha nem lenne a feleségem,akinek MÉG van munkahelye,valószinüleg éhen döglenék a fizetés utáni hétvégén.Így én sírok tovább,gondolom mások is.
ma 00:39
Van itt egy okoska,aki "félre rakná" a fizetést! Csak élnének ők is hasonló helyzetben... Munkaügyi központban én lófaxt sem kaptam,totál időkidobás volt,pedig a NYENYI kintvan a falon és állítólag jön az egymillió új munkahely!
„Semmiképpen ne védjen meg a hamburgertől, meg a biztonsági öv nélküli közlekedéstől, se a cukortól.”
Pedig ha neked bajod lesz, mert nem vagy képes vigyázni magadra, az az államnak is pénzbe kerül.
Ezt akkor tudom elfogadni, ha az "egészséges" élelmiszerek árát legalább ilyen mértékben csökkentik, illetve, ha állást foglalsz a válaszom második részével kapcsolatban is.
(mármint, hogy mitől védjen meg).
Így szétbontva nem kerek a történet.
"A kérdező egy rohadt fideszes beképzelt újgazdag paraszt.Szerintem."
Nekem volt egy hasonló kérdésem két évvel ezelőtt, akkor rohadt komcsi voltam. De a kérdés bennem is él még most is. Annak az 5-10%-nak valószinűleg az se lenne jó, ha adnának 10millió forintot, mert "há mé csak ennyiiii???".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!