Van még olyan falu Magyarországon, ahol nem él 1 cigány sem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 13:05
11/19 Sz1u válasza:
Pl.: Békés megyében Gerendás.
(de tedd fel a kérdésed svábokkal is és elhiszem, hogy tényleg nem vagy rasszista)
12/19 A kérdező kommentje:
59%
A svábokról tudom a választ, az Alföld nagy részén pl nem élnek :)
2011. jún. 22. 13:36
13/19 anonim válasza:
Nálunk csak egy cigány család lakik, akik lénygében két család. Egy házban laknak ugyan, de a két családfő féltestvérek és így éldegélnek. A két családfő mindig részeg és kötekedik az emberekkel. A két családban 7 gyerek van, ebből az 5 idősebb fiú Budapesten él valahol és rajkodnak meg maffióznak valami bandával. A 2 ittmaradt fiatalkorú testvér lány, egyik 15, a másik 17 éves és ők meg a közeli nagyvárosban híres szopócsodák hírében állnak...
14/19 Sz1u válasza:
Svábok:
Pl. Békés megyében Elek.
Románok:
Pl. Békés megyében Méhkerék
Szlovákok:
Pl. Békés megyében Békéscsaba (itt lakom), Szarvas
Zsidók:
Azok is vannak Békés megyében
Tovább is van, mondjam még? :)
15/19 anonim válasza:
Nálunk Szajolban a viszonylag kevés van (Szolnok mellett)
16/19 anonim válasza:
Én pont olyan faluban élek Észak-magyarországon,(!) ahol nincs egy cigány se.
17/19 anonim válasza:
Látom valaki lepontozta a válaszomat, amiben bemutattam a falunkban élő trehány, állatias cigánycsaládot.
Valakinek nagyon fáj az igazság... :)
18/19 Sz1u válasza:
15:14
Lehet, nem a kérdésre válaszoltál... elvileg ez az oldal arról szólna, hogy a kérdésekre adott válasz hasznos-e?
19/19 anonim válasza:
Vannak még olyan falvak ahol nem élnek cigányok, de egyre kevesebb van belőlűk! Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!