Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon lesz Magyarországon...

Vajon lesz Magyarországon polgárháború a magyarok és a cigányok közt?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2011. jún. 19. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Maximum a kuruc.info szerkesztőinek álmaiban...
2011. jún. 19. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Ha lenne polgárháború én szivesen részt vennék benne! Ha meghalnék is sok-sok cigányt vinnék magamal a másvilágra! Irtanám őket ahogyan csak tudnám, hogy megtisztitsam az országot tőlük, és nem csak a szám jár KOMOJAN IGY GONDOLOM!
2011. jún. 19. 20:39
 13/22 anonim ***** válasza:
28%

"remélem lesz a jobbikosok és a cigányok között, kiirtanák egymást és két legyet ütnénk egycsapásra.",

A szívemből szóltál.

2011. jún. 19. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

a kérdés, h a cigányok lesznek-e egy holokauszt célpontjai. érik rá a helyzet. hányingerem van tőlük, egyszerűen már semmi emberséget nem érzek irántuk. láttam ma a metrón egy cigány családot, undorítóak voltak, de már a kétéves kisgyerek is baromi ellenszenves volt.

akik meg védik a cigányokat, azok menjenek háljanak velük egy ágyban.

2011. jún. 19. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
utolsó: egyetértek, nem vagy egyedül ezzel...
2011. jún. 20. 07:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország lakossága gyorsan csökken, de a cigányok száma gyorsan nő. Nagynéném általános iskolába tanítónő mondta hogy az alsós osztályokba van ahol 40%-a cigány a gyerekeknek. Ha túlszaporodják a magyarokat semmi jóra ne számoljatok, lehet olyan lesz a helyzet mint a Dél-Afrikai Köztársaságba a négerek és a fehérek között :S
2011. jún. 20. 08:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Már most is az van.

Sok borsodi, nógrádi faluba már tankkal sem mernék bemenni mert túl fehér vagyok nekik sajnos.

2011. jún. 20. 10:38
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Isten adja hogy legyen! Sztem 100% hogy lesz! nagyon elszaporodtak.
2011. jún. 21. 19:11
 19/22 anonim ***** válasza:
26%

"Ha lenne polgárháború én szivesen részt vennék benne! Ha meghalnék is sok-sok cigányt vinnék magamal a másvilágra! Irtanám őket ahogyan csak tudnám, hogy megtisztitsam az országot tőlük, és nem csak a szám jár KOMOJAN IGY GONDOLOM!"

EZ a gondolkodásmód a baj. Nem megvetni kell őket.

Vannak nézeteltérések, de azért utálod a cigányokat, mert az állam ezt váltja ki belőlük, belődet, BELŐLÜNK. Össze akarnak minket ugrasztani, hogy mindnyájan eltűnjünk innen. Választani kell:

Rámegyünk a romára, amivel kiírtjuk a magyarságot, vagy félretesszük a nézeteltéréseket és összefogunk a zsarnok izraelita állam ellen!

LEHET a romával együttélni! DE NEM így, ahogy mi csináljuk!

Ha a cigány csak egy útonálló a szemedben, akkor te sem vagy különb! EGYÁLTALÁN NEM!

2011. jún. 30. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:
21.59 Látom te még nem találkoztál cigányal! A te kőrnyezetedben biztos nem élnek cigányok! Menj el borsodmegye egyes falvaiba és néz körűl, tőltsél el egy hetet közötűk! Szerintem útána velem fogsz egyetérteni! Ahol én laktam gyönyörű falú volt, 15 éve odakőltőzőt jópár cigány család most a falú egy romhalmaz a "őslakosok" mind elmenekültek! A házúnkat el akartuk adni azt mondta az értékbecslő ha nem lenne ennyi cigány a falúban és lepúsztítot ház 3 milliót érne de igy talán 1 milliót de 700-ezrért sem kell senkinek! A húgomat 12-évesen meg akarták erőszakolni 3 -részeg cigány! Szerencsére a haverom és az öcsém pont akkor mentek arrafelé, öszeszedtem a haverokat és mind a 3-at megvertűk!!!
2011. jún. 30. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!