Vajon lesz Magyarországon polgárháború a magyarok és a cigányok közt?
"remélem lesz a jobbikosok és a cigányok között, kiirtanák egymást és két legyet ütnénk egycsapásra.",
A szívemből szóltál.
a kérdés, h a cigányok lesznek-e egy holokauszt célpontjai. érik rá a helyzet. hányingerem van tőlük, egyszerűen már semmi emberséget nem érzek irántuk. láttam ma a metrón egy cigány családot, undorítóak voltak, de már a kétéves kisgyerek is baromi ellenszenves volt.
akik meg védik a cigányokat, azok menjenek háljanak velük egy ágyban.
Már most is az van.
Sok borsodi, nógrádi faluba már tankkal sem mernék bemenni mert túl fehér vagyok nekik sajnos.
"Ha lenne polgárháború én szivesen részt vennék benne! Ha meghalnék is sok-sok cigányt vinnék magamal a másvilágra! Irtanám őket ahogyan csak tudnám, hogy megtisztitsam az országot tőlük, és nem csak a szám jár KOMOJAN IGY GONDOLOM!"
EZ a gondolkodásmód a baj. Nem megvetni kell őket.
Vannak nézeteltérések, de azért utálod a cigányokat, mert az állam ezt váltja ki belőlük, belődet, BELŐLÜNK. Össze akarnak minket ugrasztani, hogy mindnyájan eltűnjünk innen. Választani kell:
Rámegyünk a romára, amivel kiírtjuk a magyarságot, vagy félretesszük a nézeteltéréseket és összefogunk a zsarnok izraelita állam ellen!
LEHET a romával együttélni! DE NEM így, ahogy mi csináljuk!
Ha a cigány csak egy útonálló a szemedben, akkor te sem vagy különb! EGYÁLTALÁN NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!