Sokan mondják, hogy Orbán lop, de én nem tudok róla. Most már kiváncsi lennék konkrétumokra is, mert konkrétumok nélkül nem hiszem el. Írna valaki konkrétumokat?
Ehelyett arról győződtem meg, hogy még azok között is, akik utálják az összes politikust bunkó parasztok vannak, akik nem képesek normális hangnemben válaszolni
Akkor ezek szerint te sem vagy különb,már ne haragudj meg és esedezem a bocsánatodért tisztel fiatal úr!
A fene egye meg,én is szégyellem,hogy magyar vagyok,sírni tudnák..:((((((
10:59 Kérdező!
Amiket Dantes írt, azok csak általános dolgok. Sajnos semmi konkrétum! Ezeket a "konkrétumokat" bárki írhatta volna
(hisz tudja mindenki - gondolom Te is, persze nem csökkentve ezzel Dantes érdemét az összegyűjtésben).
Tudtommal nem volt elmarasztaló ítélet egyik esetében sem SAJNOS!!!). De ez még nem jelenti azt, hogy nem is igazak
(ugye nem zörög a haraszt...).
Írok én is egy pár ilyen "konkrétumot":
- Josip Tot
- Defend Kft
- olajszőkítések (lásd.: Karancsi Tibor esete)
- Stadion beléptető rendszer
- Toy toy Wc-k
- Autópálya Zrt
- Millenáris Kht
- Pintér cégeinek pénzelése
- Kubatov lista
- pályázat nélküli megbizások
- rengeteg ügy, melyben nyomozás indult és Polt Péter megszüntette a nyomozás(oka)t ügyészségi szakaszban
áááhhhh.... szinte végtelen volna a sor! De bizonyíték híján (ismét csak SAJNOS!!!) ezek csak lózungok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!