Miért ilyenek? (jaj, de rövid ez a kérdés, de a konkrétumokat meg ide nem írhatom, salalala)
Sztem mondd meg, hogy előre tudtak a napi programodról, és így beállítani ezzel nem szép dolog. Aztán rajzolj...
Nálunk is mennyiszer volt ez... a legjobbak azok voltak, mikor 20x elmondtam, hogy aznap szeretném az X filmet megnézni a TV-ben vagy a bélyegalbumomat rendezgetni vagy vmi, erre aznap beállítanak, hogy megyünk XY-ékhez, nem szóltunk??? Hát nem... :P...
Mond meg, ha békénhagynak kapnak 5% részesedést vagy nyomj a kezükbe 1-1 ezrest!
Amúgy sajnos illik, nem illlik, bunkóság vagy nem, de ilyenkor kell jól leordítani a hajukat, mint állat, mert értelmes ember ért a szép szóból is! A hülye meg csak ebből, a méghülyébb még ebből se az menjen dokihoz. Ennyi...
22/N
Hát azért nem mindegy, mit takar az a megrendelés. 2-5 ezerért firkálgatsz, engem se biztos hogy meghatna, főleg, ha a pénzből meg nem adsz a kasszába pl.
Persze ha te vagy a következő Manet vagy Klimt, hát legyen.
De az sose fog mentesíteni a kötelezettségeid alól, hogy dolgod van. Gyorsan letudod, aztán rajzolhatsz. Egy családanyának is dolgoznia kell, vezetni a háztartást, nevelni a kölyköket évekig, mindezt egyszerre, és nem mondhatja, hogy ma nem hozom el agyereket az oviból, mert dolgozni kell. :D
És teregess szépen, akkor csomó dolgot nem kell vasalni, meg az alól még kibújhatsz, hogy dögmeleg van, és a többit már megcsináltad. Gondolom mosni nem kézzel kell, szóval az max 15 perc munka, és amíg lejár, rajzolhatsz. Szervezés kérdése, szokj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!