Ki gondolja úgy hogy a Fidesz a sok rossz közzűl, a legkissebb rossz?
De komolyan!
Mi kellene ahoz egy nem Fideszesnek, hgy azt mondja " ez nem is rossz irány"!
És mi kellene egy Fideszesnek hogy azt mondja " ez már tényleg túlzás"!
Én nem értek nagyon a politikához, a közigazgatásban szeretnék majdan dolgozni, ezért elvem a következő: maradj mindig kormánypárti.
De azt én is jól látom, hogy nem mennek jól a dolgaink, éppen azért mert itt nem történt rendszerváltás, csak hatalom- és tulajdonmenekítés. Ez az egész akkor lett volna rendszerváltás ha akik "rendszert váltottak" dolgukat befejezve fogják és nyugdíjazzák magukat teret adva egy új politikai rétegnek. Kik ülnek ma is ott: azok akik még a szocializmus politikusainak lettek kiképezve, akiknek az apukája párttag volt ezért megtehette hogy taníttassa édes drága fiacskáját. Mára már csak 2jelentős rendszerváltó párt maradt ránk, de a 2 legnagyobb. Szerencsére egyre több kisebb párt alakul meg (LMP, JOBBIK: nem mondom hogy a legjobb irány)de igenis kellenek, mert a parlament ne 2párt váltakozó hatalomgyakorlásáról szóljon, hanem legyen több párt, több nézőpont, nagyon ellenőrzés egymás felett és tisztázzuk az ellenzék szerepének nem az ellenállásnak és az uszításnak kellene lennie. Az ellenzék feladata hogy az aktuális törvényjavaslatot más szempontból is vizsgálja és felhívja a kormány figyelmét a hibákra.
Szegény drága politikusaink sokat tanulhatnának történelemkönyvekből és akkor talán nem kéne nekünk mindig vmi újat próbálgatni, csak a jól beváltat alkalmazni...
Majd elfelejtettem: Dick Emsen!
Milyen forradalom volt Magyarországon 1948-49ben???
sztem egy százast tévedtél, törikönyv sokat segít amint már említettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!