Miért választja ennyi kínai új otthonának Magyarországot?
"Azért mert Qurcsány Fletó a szemkilövető vajda eladta az országot Kínának,"
Ők is. De a fiodesz is elég erősen tárgyal a kínaiakkal. (PL repülő)
2. válaszoló.
Jó nagy barom vagy.Ha nem lennének kínai piacok ahol ruhát és sok mást megtudsz venni akkor hogy élnél?Meztelenül járnál?Aki havi összesen mondjuk 200 ezret keres és van 2 gyereke,felesége nem hiszem hogy eltudnának menni az árkádba,mamutba és egyéb helyekre ahol egy poló 6000Ft.
Illetve miért gagyi a kinai neked?Ha nem tudsz választani pancser vagy.Én vettem nem 1 nem 2 kínai cipőt és érdekes mind tovább birta a strapát mint a 20.000Ftos niki vagy adidas cipö
"Illetve miért gagyi a kinai neked?Ha nem tudsz választani pancser vagy.Én vettem nem 1 nem 2 kínai cipőt és érdekes mind tovább birta a strapát mint a 20.000Ftos niki vagy adidas cipö"
És tudná, hogy a márkás ruhát hol gyártják.
Utolsó válaszoló.
Hát jah azokat is mind kinában gyártják
"Miért választja ennyi kínai új otthonának Magyarországot?"
Mert a képzett emberek menekülnek Kínából. Egy nagyon-nagyon kis részük Magyarországra jön. Magyarország Kínához képest egyértelműen nyugat.
"Nem számítunk egy fejlett országnak"
Ezt rosszul tudod.
"a nyelvünk is nehéz"
A kínai könnyű?
"a magyar nem egy túl toleráns nemzet"
Ezt is rosszul tudod. Utoljára mikor vertek bevándorlókat skinheadek Magyarországon? Németországban vagy Franciaországban ez rendszeresen előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!