Mi a véleményetek a Jobbik Magyarországért Mozgalomról?
"Nem Németországban vagyunk. Tudod, én nem akarlak megbántani, de általában az Origo és az Index titeket szoktak kiemelni amikor részegen fetrengtek egy nagyon színvonalas megemlékezésen"
anyád fetreng részegen
ha pedig neked az a fontos, hogy mit ír a zsindex, meg az origo, akkor te hiába szavazol a Jobbikra, neked már akkor sem lesz jobb...
kérdező rosszul látod a helyzetet, azt hiszed hogy aki nem jobbikos az a másik 3 párt szimpatizánsa, pedig nem!
szerintem mind a 4 parlamenti párt szar, a magyar politika kritikán aluli napjainkban.
A Jobbiktól én konkrétan félek. Nem a vonulásaiktól, az igazán nem oszt, nem szoroz.
De a gazdaságpolitikájuk nagyon riasztó. Mezőgazdaságra építeni egy országot a 21. században? Ha ezt megcsinálják, lesz még itt olyan szegénység, mint régen, hogy azért kelünk és fekszünk a nappal, mert nincs pénz világításra.
Nem vagyok gazdasági szakértő, de úgy gondolom, és a világ ezt igazolja, hogy egy fejlett ország iparának a töredékét, 5-10%-át teszi ki a mezőgazdaság. Leginkább csak mutatóba van. Az igazi húzóágazat a szolgáltatások, a k+f.
Innentől ez a mezőgazdaságosdi számomra erősen populista dumának tűnik. Abból soha nem leszünk gazdagok, fejlettek, hangadók.
És ha egy ilyen kardinális kérdésben ilyen populista, akkor nem merek belegondolni, hogy vajon más területeken mit csinálnának. Szerencséjük, hogy esélytelen, hogy valaha hatalomra kerüljenek, mert akkor nem tudom, mi lenne itt. Először is nagy kiábrándulás, mert a hangzatos tervek nagy részéről kiderülne, hogy nem megvalósítható, másodszor kibuknának a Parlamentből is, és akkor buknák a biztos fizetést és a szolgálati autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!