Ha csak ők lennének. Orbán, vagy Gyurcsány?
Figyelt kérdés
Ha kettejük közül kellene választani, melyikre tennéd a voksod?2009. márc. 22. 20:48
1/24 anonim válasza:
Nem mennék el szavazni, ha más választásom nem lenne! Mert akkor minek?
2/24 anonim válasza:
Egyikért sem vagyok oda, de ha választani kellene akkor inkább Orbán.
3/24 anonim válasza:
Ha KELLENE választani, akkor inkább Gyurcsány. De ha ott van a lehetőség, hogy ne szavazzak, akkor biztos nem szavaznék. Hátha akkor lennének más jelöltek is.
4/24 anonim válasza:
Nem szavaznék, ha csak ők ketten lennének a lehetőség. Ha kényszerítenének, egyszerűen ketté tépném a papírt.
5/24 anonim válasza:
Én is a kérdésre válaszoltam, miért pontoztatok le attól, hogy én NEM SZAVAZNÉK kettőjük közül?
6/24 anonim válasza:
Én leírtam, hogy kire szavaznék, mégis lepontoztak. Szóval ha van rajtad sapka azért vagy hülye, ha nincs rajtad sapka, azért.
7/24 anonim válasza:
én sem mennék el szavazni,
ha csak a két nagy lókötő közül lehetne választani
a szavazólap kettétépése, hazavitele, felfalása is szép teljesítmény
ha fegyverrel kényszerítenének,
vagy börtönnel fenyegetnének, hogy szavazzak,
akkor viktor neve mellé húznam be a keresztet
8/24 anonim válasza:
Ha kényszerítenének, akkor feldobnák egy érmét és úgy döntenék. Nem tudok köztük különbséget tenni (és nem azért, mert annyira oda vagyok értük...)
9/24 anonim válasza:
Orcsány vagy Gyurbán. Eddig egy válasz sem volt 100%os, akkor csak ez a két variáció marad. Köszi a lepontozást előre is :D.
10/24 anonim válasza:
Most látom csak, hogy mennyire hasonlít ez a két név... én inkább Ferire szavazok, mert Viktor is sokkal kreatívabb, mióta ellenzékben van. Ráadásul már úgy hozzászokott, hogy nem jár be a Parlamentbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!