Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz így akarja ellehetetl...

A fidesz így akarja ellehetetleníteni a bohócforradalmat?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 15. 18:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Minden rendelkezésre tüntetés, lassan már ez lesz a divat."

Talán mert ezek nem olyan kis dolgok. De a legundorítóbb az, hogy pont a fidesz volt az aki legjobban védte ellenzékben, hogy ne lehessen elvenni a korkedvezményes nyugdíjat.

És ez amit most művelnek akkor is eléggé szánalmas. Tehát mégis féltek a bohócforradalomtól.

2011. jún. 15. 19:12
 12/24 A kérdező kommentje:

kolopele a gyülekezési jog mindenkinek kijár. a fidesz védte legjobban ezt a jogot anno.

Érdekes módon pont akkor rendelnek el szükségállapotot amikor mennének tüntetni.

Tudom hogy neked nincsenek ilyen problémáid, mert egy gazdag vállalkozó vagy, tüntetned sem kell

2011. jún. 15. 19:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

kolopele:

Ez neked 2006 óta PONT MOST, 2011-ben jutott eszedbe, mikor a Fidesz ellen tüntetnek? Érdekes...

Nekem is az a véleményem, hogy ILYEN MÓDON megakadályozni egy tüntetést - egyszerűen sportszerűtlen, aljas dolog, tipikus példája a hatalommal való visszaélésnek - amit egyébként a Fidesz a hatalomra kerülése óta csinál. (Félreértés ne essék, vannak jó dolgok is azok közt, amiket csinál. Nekem elsősorban a MÓDSZERREL van bajom.)

Sajnos egyáltalán nem lepődtem meg a hír hallatán. Kb. ezt vártam.

Pedro

2011. jún. 15. 19:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha más lenne kormányon, vajon melyik párt lenne az első aki elkezdené, hogy ilyet nem lehet csinálni, nem lehet a rendőröktől elvenni a jogot, hogy tüntessenek. LEhet 3-at tippelni. Annyit segítek, hogy fide-vel kezdődik.
2011. jún. 15. 19:41
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Ne csodálkozz! Amit nem a Nép Nemzeti Fidesz szervez, az nem engedhető meg. A diktátorok így kezdik és remélem kötélen végzik.
2011. jún. 15. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Aki ellenem ír az mind megkapja a 100 % - os értékelést. Végtére is a legtöbben csak pontozni járnak ide mert más örömük nincs az életben. Nem baj, szidjátok csak a kormányt, ne is támogassátok őket, elvégre ez a nép az egy helyben toporgásra ítéltetett. Így van ez már hosszú évek óta, nem is kell támogatni azokat akik végre előre indultak el, és bátran kiállnak az országért az EU színe előtt is. Jöjjenek a bohócok, legközelebb a tanárok akik azt sérelmezik hogy bent kell lenniük 8 órát a munkahelyükön, és lassan majd mindenki aki még nem ért el semmit. Tudod Pedro, a Fidesz tüntetéseknek volt alapja, ennek viszont semmi. Itt csak egy téves korkedvezményes nyugdíj törvény korrigálása történik. Nem az egészségükben megrokkant bányászok, emberek ellen, hanem akik egészséges emberként szipolyozzák ki a pénzt a nyugdíj alapból. Valaki kérte hogy ne mindig csak az én szemszögemből nézzem a dolgokat. Hát most megtettem a leendő nyugdíjasok érdekében.
2011. jún. 15. 22:37
 17/24 anonim ***** válasza:

"a Fidesz tüntetéseknek volt alapja, ennek viszont semmi. "

Amikor a fidesz tiltakozott a korkedvezmény ellen, miben másabb mint ez? Akkor még valamiért fontos volt nekik. ja mert ellenzékben voltak és akkor az a lényeg, hogy minél átérzőbbek legyünk. A fidesz rengeteg olyan dolgot csinál ami ellen ellenzékben tiltakoztak, vagy választás előtt még pont az ellenkezőjét gondolta. (lsd: AD, magánnyugdíj, iskola bezárás, benzin adója, stb)

2011. jún. 15. 22:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

kolopele

"Tudod Pedro, a Fidesz tüntetéseknek volt alapja, ennek viszont semmi."

Állj, állj, állj. Nem arról van szó, hogy van-e alapja a tüntetésnek, hanem arról, hogy van-e JOGA valakinek tüntetni, akár az ellen, hogy kék az ég... A demonstráció jogát, a sztrájkjogot nem lehet egyszerűen elvenni a dolgozótól, ezért keresünk valami kerülő megoldást, például berendeljük szolgálatba, vagy főigazgatói engedélyhez kötjük (amit persze név szerint kell kérelmezni), hogy kimehessen tüntetni a rendőr...

Ismét mondom, a MÓDSZERREL van bajom. De látom, hogy te éppen ezt nem akarod SEMMIKÉPPEN elfogadni.

Igen, az eddig eltelt időszak alatt csináltak pozitív dolgokat is - meg negatívakat is, hiszen ez csak nézőpont kérdése. Ezen lehet vitatkozni, hogy mi tartozik ide, vagy oda. De messze nem ez a lényeg - és te ezt nem akarod - igen, szerintem NEM AKAROD - meglátni!

Tudod, én nem fogadom el, hogy a cél szentesíti az eszközt. Ha így lenne, akkor nem lehetne például olimpiákat sem rendezni... A törvényes kereteket AKKOR IS be kell(ene) tartani, ha úgy nehezebb. (Még akkor is, ha a sors szeszélye 2/3-ot adott a kezükbe.) És nem a törvényeket igazítani a saját (időnként teljesen átgondolatlan) ötleteikhez.

Pedro

2011. jún. 15. 22:53
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a Fidesz tüntetett a benzin ár ellen, akkor még nem volt akkora pénzügyi gondban az ország mint amikor most átvették a hatalmat. Akkor még lehetett volna csökkenteni, csak bizonyos körök érdekei mást diktáltak. Most viszont minden pénzre szükség van, és ez miatt nem megoldható. Ahogy rendeződik a helyzet valamelyest, fogják csökkenteni amit csak lehet. De addig nem. Egyszer már megtörtént a pénz fedezet nélküli szórása a választások megnyerése érdekében, még egyszer nem kell ezt a hibát elkövetni. Egyébként azt én nem olvastam hogy megakadályoznák a tüntetést, csak fokozottabb lesz a rendőri készültség. Az meg nem demokrácia ellenes.
2011. jún. 15. 23:31
 20/24 anonim ***** válasza:

kolopele mekkora a házatok táján a narancssárga köd?

"Amikor a Fidesz tüntetett a benzin ár ellen, akkor még nem volt akkora pénzügyi gondban az ország mint amikor most átvették a hatalmat."

Ezt te se gondolod komolyan. "2010 elején követelték a csökkentést. Pár hónappal később mikor ők kerültek hatalomra mintha el is felejtették volna a követelést. Pedig akkor kezdett csak még jobban beindulni az emelkedés.

"Egyébként azt én nem olvastam hogy megakadályoznák a tüntetést, csak fokozottabb lesz a rendőri készültség."

Véletlen egy nap alatt elhatározzák, hogy pont azon a napon legyen amin a tüntetés. És véletlen nagyszabásúnak kell lennie, hogy senki se mehessen tüntetni.

De majd meg lehet nézni, hogy milyen lesz az ország pár év múlva. Már nap mint nap lehet olvasni, hogy a elképzeléseik hogy hullanak szét.

[link]

[link]

[link]

[link]

De ez olyan elképzelés mint amiket az önkormányzati választás előtt mondtuk.: Várjuk majd meg a választások végét, akkor jön a fekete leves. Persze a fideszesek tiltakoztak, hogy semmilyen feketeleves nem jön. de lás csodát mégis megjött az a leves.

2011. jún. 15. 23:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!