Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van Magyarországon...

Gauldoth kérdése:

Szerintetek van Magyarországon olyan politikus, esetleg párt, aki az országért dolgozik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 13:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

1.Egyetemista vagyok

2.Nem vagyok LMP-s

3.Anyád bomlasztja a nemzetet

Amúgy meg a konvergenciáról csak azt akartam mondani, hogy úgy tudtam a külföldiek szerint is működött. De ha nincs így, hát nincs így, elhiszem.

Amúgy hogy az Orbán kormány ( a régi) csökkentette volna az adósságot, az biztos nem igaz.

És kérem mostantól, aki szitkozódni jön, az kíméljen.

2011. jún. 13. 16:20
 22/27 anonim ***** válasza:

A kérdés jó!

Most sokaknak nem fog tetsz4eni amit írok, de jelen pillanatban nincs ilyen párt a parlamentben, sőt parlamenten kívül sem.

Továbbá először azt kéne meghatározni, hogy mi az, ami az ország érdeke lenne. Ezt sokan sokféleképpen képzelik el.

Ehhez képest nem volt még itt olyan párt, amelyik azt csinálta volna, ami jó nekünk. Bár ez egy bonyolult kérdés...

2011. jún. 13. 21:37
 23/27 anonim ***** válasza:
35%
Fidesz, Orbán Viktor.
2011. jún. 13. 23:07
 24/27 anonim ***** válasza:

"

Fidesz, Orbán Viktor."

Naivitásod határtalan.

Már a "megfogalmazásból" is látszik, hogy mennyire érdekel, hogy jó az, amit csinálnak-e.

Neked mindegy, csak Orbán Viktor legyen, ugye? :)

2011. jún. 14. 03:07
 25/27 anonim ***** válasza:
Bizony. A 16 százalékos adókulccsal most egymillió felett keresek tisztán havonta. Senki kedvéért nem fogom a Fideszt szidni.
2011. jún. 14. 12:44
 26/27 anonim ***** válasza:
15%

16:20

Ha ilyeneket felvesznek az egyetemekre, nagy bajban lehet a felsőoktatás.

2011. jún. 14. 16:26
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem tudsz leszállni rólam mi? És még én vagyok hülye ugye? Szánalmas, hogy a más véleményem miatt lenézel. Ennyi vagy!
2011. jún. 14. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!