Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz a kimenete...

Szerintetek mi lesz a kimenetele hazánk jelenkori "diktatúrájának"?

Figyelt kérdés

Eljátszottam már párszor a gondolattal, érdekel mások véleménye, elképzelése is.

Volt olyan, aki egy, a "királyunk" elleni merényletet is megálmodott már...

2011. jún. 13. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Hatás-ellenhatás

Gazdasági agónia- csőd

Diktatúra " kritika" még erősebb diktatúra.

2011. jún. 13. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, hogy ez a diktatúrázás honnan indult ki, de már egyre unalmasabb. Még a Gyúúrcsány kormány is jobban hasonlított a diktatúrára, amikor emberek közé lövettek. A 2/3 az 2/3... sajnos. Nekem sem tetszik, mert nem kell senkivel sem kompromisszumot kötnie, ami teljes szabadságot biztosít a pártnak. Ennek vannak előnyei és hátrányai. Az előnye a gyorsabb és zökkenőmentesebb törvényhozás (nem szavazgatnak egymás ellen, így elnyújtva egy törvény megalkotását akár hónapokra). A hátránya az ellenzéki konzultáció sorvadása, ami köszönhető részben az önfejűségüknek, részben az ellenzék hisztijének (a Jobbikot leszámítva, mivel ők nem adták fel a próbálkozásokat). Bármelyik párt ezt csinálná a 2/3-dal... bele sem mernék gondolni, hogy a szocik, liberálisok vagy a jobbik mit csinálna ekkora többséggel.

Styloo

2011. jún. 13. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Styloo

Már volt MSZP-SZDSZ 2/3.

A diktatúrától egyébként messze állunk még.

Igazi diktatúra akkor lenne ha mondjuk nem lehetne szavazni.

És a tömegoszlatás nem diktatórikus jel.Amerikába is megcsinálják,sőt Franciaországban is.

2011. jún. 13. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Diktatúra van Magyarországon? Akkor engem az erre az oldalra való a kormánynak nem tetsző beirkálásomért (és még jópár embert) bőrtőnbe csuknak vagy fejbelőnek! JAJ-JAJ-JAJ!
2011. jún. 13. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek "erőből fognak szavazni" - a következő "választásokkor".
2011. jún. 13. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Államcsőd lesz a vége meg nyomorgás.
2011. jún. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!