2011-es közmunka program?
Adod Te még lejjebb is, - "Gondolkodó",- akkor aztán naphosszat gondolkodhatsz - hónapokon keresztül!
Onnan, hogy a(z esetleg létező) munkahelyedről kitetted a lábadat, egy ugyanolyan "senki" vagy az utcán, mint a hat elemis kőműves-segéd, - annyi különbséggel, hogy az utóbbi nem fog nyüszítve könyörögni az életéért egy kipattanó polgárháborúban, mint Te, (mert olyan helyzetekben derül ki, hogy valójában mennyit ér egy Ember, nem "a békés felsőbbrendűségben")!
Igazad van.
A másik: Ha találok munkahelyet, oda még orvosi alkalmasságira is menni kell, és lehet, hogy éppen nem vagyok alkalmas.
Nem tudál diplomát szerezni ilyen vagy olyan okokból.
Ebből az keletkezi, hogy utálni kell őket, irigykedni rájuk?
'"Eddig is behívott a tanács, ezután is be fog. Éppen nem csináltak így semmit. Rendes munkahely kell. Ebből vagy forradalom vagy tömeges öngyilkosság, vagy kivándorlás lesz. Könnyű havi 2M.-val vigyorogni. A Parlamentben gondolkodni is kellene, nemcsak anyázni és egymást hibáztatni."
Szerintem ebből még merénylet is lehet, ha akad pár ember akinek már minden mindegy lesz. Hiszitek???
Gondolkozóó-nak
Azért egy komoly "diplomás ember"nem ezen a kis fos fórumon vitatkozik,ezt ugye belátod? Vagy tévedek?
Kedves Gondolkodó!
Én diplomás vagyok, mégse találok 1,5 éve munkát. És nem bukdácsolva végeztem el, soha semmiből nem buktam meg. Sőt átlag 4-es körül volt az átlagom az egyetemen is.
Nem büfészakot végeztem. Környezetvédelmet tanultam. Amikor elkezdtem azt láttam, hogy ennek van jövője. Hogy a környezetvédelem, a biogazdálkodás, az ökoturizmus a jövő útjai.
Ráadásul nagyon sok befektetett energia volt vele. Sok matekot, kémiát, fizikát kelett tanulni.
Annyi hibám tudom hogy van, hogy németül tanultam ,és nem beszélek angolul. Ezt azóta már meg is bántam, és szeretnék is majd angolul tanulni.
De én úgy gondolom, hogy azért így is hasznára tudnák lenni a társadalomnak.
Nem idegenkedek a fizikai munkától se, mivel mezőgazdász családba születtem, így hozzá vagyok szokva az ilyen munkához. Amikor gyakszin kivittek minket gerebvjézni, megdicsértek hogy szépen tudok dolgozni.
Ha van helyesírási hiba bocsi, de törött kéz miatt bal kézzel gépelek, és így nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!