2011-es közmunka program?
Figyelt kérdés
Eddig is behívott a tanács, ezután is be fog. Éppen nem csináltak így semmit. Rendes munkahely kell. Ebből vagy forradalom vagy tömeges öngyilkosság, vagy kivándorlás lesz. Könnyű havi 2M.-val vigyorogni. A Parlamentben gondolkodni is kellene, nemcsak anyázni és egymást hibáztatni.2011. jún. 12. 19:05
31/64 A kérdező kommentje:
2011. jún. 13. 02:37
32/64 anonim válasza:
Veled ellentétben én tanult ember vagyok és tudom mit jelent a konvervativizmus. Ellenben neked fogalmad sincs mit jelent a "szenilis" szó. A konvervatívok pedig nem "jövőellenzők" csak tudj róla :)))
33/64 A kérdező kommentje:
Okostódi. Csak szét ne pukkanjon az agyad. Hoppá! Ez a beképzeltség. Most elárultad magad. Mehetsz SEPREGETNI.
Egyébként aki éjjel-nappal írogat az nem dolgozhat, sőt nem is tanulhat. Amúgy csak nem pénzszámláló vagy?
2011. jún. 13. 05:41
34/64 A kérdező kommentje:
Mielőtt felkapnád itt a vizet, te kezdted. Netán munka- karrier mániás vagy??
2011. jún. 13. 05:42
35/64 A kérdező kommentje:
Hogy a Rózsadombi villád boruljon össze.
2011. jún. 13. 05:44
36/64 A kérdező kommentje:
Ha te olyan okos vagy, miért nem fogod fel, nincs egyáltalán munkahely!!!! Remélem a diplomásoknak sem lesz.
2011. jún. 13. 05:52
37/64 A kérdező kommentje:
Egyébként ki b*szta el az országot, ha nem a kormány? Talán én, amiért nem tanultam?
Nem veszed észre, hogy folyton ismétled magad ezzel a "tanulás" szöveggel? Te tényleg mániákus betegségben szenvedsz.
2011. jún. 13. 06:01
39/64 anonim válasza:
Ja és igen, zsidó vagyok azért nem dolgozok :DDDDDDD
40/64 A kérdező kommentje:
Amúgy látom XD-s vagy. Ennyit erről. Most kezdek belejönni.
2011. jún. 13. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!