Igaz, hogy ez erdélyi magyarok nem szeretnék, hogy valaha újra hozzánk (Magyarországhoz) tartozzanak?
Minek jönnének vissza?
Az erős forintunkért?
Tolvaj gengszter kormányunkért?
Ugyan, kérem...
A válasz megírásának időpontja: ma 16:07 <--- Ez a kommentem után pedig még azt írnám, hogy pesti vagyok, nem fűződnek konkrétan szálak (rokonok stb.) Erdélyhez ettől függetlenül az ott élő magyarokat 100% elfogadom MAGYARNAK.
Mert emberek legyünk büszkék arra amik/akik vagyunk. A vezetőség meg **szhatja magát.
"az igazi magyar szereti a hazáját és vágyik arra akár Erdélyben Szlovákiában, Horváto-ban vagy bárhol él."
ez így van! egyetértek! köszi a válaszokat mindenkinek!
En is erdelyi vagyok, es megjartam egyszer egy magyarorszagi emberkevel, beszelgetettem vele chatten, es kerdezte honnan vagyok?irtam Romania /Erdely, erre meg leciganyozott, h itt csak ciganyok elnek es en is az vagyok.En magyar vagyok de ha igy gondolkodnak a magyarorszagiak akkor mit is keressek ott?
az van , hogy nekunk tulajdonkeppen nincs is helyunk se a hatar jobb oldalan de a ball oldalan se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!