Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ mely intézkedése nem...

A FIDESZ mely intézkedése nem tetszik?

Figyelt kérdés
És miért? Miként érinti a hétköznapi életedet, most nem a kishúgi képzeletbeli barátjának ismerőséről kérdezek, hanem rólad.
2011. jún. 12. 13:23
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó, volt pár időközi választás az utóbbi hetekben.

Tudsz az eredményekről valamit? ;)

2011. jún. 12. 14:32
 22/57 anonim ***** válasza:

Rendőrök nyugdíjának visszamenőleges elvétele (bár még nincs meghozva, de 100% hogy meg lesz, mivel már az "állkotmányt" is aláírta az "álamfő".)

És ez hogy érint? Nos, volt határőr a faterom, úgyhogy eléggé a bőrömön fogom érezni, ha elveszik a nyugdíját.

2011. jún. 12. 14:36
 23/57 anonim ***** válasza:
Nénikém most áldja az eszét, amiért évekkel ezelőtt elment nyugdijba 40 ledolgozott év után. Még most sincs 62 éves, de jövőre már annyi lesz, nem tudják visszakergetni a már nem létező munkahelyére. Egyébként pedig mi lenne vele? Diplomával a zsebében WC-t pucolna? Hová akarják visszaküldeni az embereket? Hová akarják a valódi rokkantakat? Hogy stílszerű legyek: a Fidesz pünkösdi királysága lesz ez.
2011. jún. 12. 14:43
 24/57 anonim ***** válasza:
58%

Hát úgy nagyjából egyik sem!

Az oktatás és a nyugdíjügy egy kicsit durva már!

Na meg amit az EU-ban művelnek, ennek nem lesz jó vége, az biztos...

Amilyen nehéz lesz jövőre meg majd az elkövetkező években az érettségi, senki nem fog bejutni a felsőoktatásba, csak akkor ha valakinek van pénze!

Ha ez a cél...szerintem jó sok magyar ember megbánta, hogy kire szavazott!

2011. jún. 12. 14:44
 25/57 anonim ***** válasza:
49%

Most jelenleg melyik lépése nem tetszik?!

A nyugdíjidőszakba nem számolják bele a tanulmányi munkát, drágítják az etanolt, ráadásul tavaly, tavalyelőtt még ők pofáztak, hogy csökkenteni kell a benzin adóját, most ők azok, akik nem teszik meg, hanem emelnek. Ezáltal emelkednek az élelmiszer árak, emelkedik a közlekedés ára, minden drágul. Mit tesz a kormány ez ellen??? Semmit. Persze, a mocskos kummunisták az okai mindennek... A fidesz az nem oka... az nem... Sorolhatnám még mi nem tetszik...

2011. jún. 12. 14:45
 26/57 anonim ***** válasza:
45%
Június 16-án lesz a "Bohóctüntetés". Mindenki bohócálarcban lesz, hiába videóznak Orbánék, nem lehet senkit bosszúból kirúgni vagy elhurcoltatni! Mert ez a bosszúálló gazemberek kormányzata! Hajrá, rendvédelmisek!
2011. jún. 12. 14:54
 27/57 anonim ***** válasza:

Nem kezdem el sorolni.

Előttem már megtetták páran.

Amúgy a Himnuszos intézkedéssel nem tudom mi a baj..

Nem a szöveg, vagy a dallam változott..

Csak a hangfekvés..

És az csak egy javaslat..

Nem kötelező azt használni..

Sztem vannak ennél nagyobb bajok is.

2011. jún. 12. 15:26
 28/57 anonim ***** válasza:
Én egy kis városban lakom ahol nincs munka lehetőség.Vidékre családi okok miatt nem tudok el járni.Eddig kora tavasztól késő őszig tudtam dolgozni közmunkában, és nyolc órába.Ez nagy segítség volt mert tudtam egy kis pénzt félre rakni,téli tüzelőre.Most három hónapot dolgozhattam négy órában 32000ft-ért.Nem tudom hogy lesz tovább.
2011. jún. 12. 15:28
 29/57 A kérdező kommentje:
elhurcolni? hova? Recskre a múzeumba?
2011. jún. 12. 15:29
 30/57 anonim ***** válasza:
Azt hangoztatják állandóan hogy dolgozzunk.De könyörgöm hol?? Az én városomban sincs munka lehetőség,pláne ha negyven évet betöltötted.
2011. jún. 12. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!