A FIDESZ mely intézkedése nem tetszik?
"Szintén vidéken élek. Tavaly volt kb. 30 közmunkás, most van a faluban 5. Gondolhatod...
A Himnuszhoz visszatértve: eddig is megtanulta, énekelte több generáció úgy, ahogy kell.
Engem az háborít fel, hogy nincs és nem is lesz ebben az országban olyan, amihez a Fidesz ne nyúlna hozzá, és ne változtatna rajta!"
Ugyan melyik falu ez? Utánajárnék ha nem probléma...
Nem mondom meg, mert fölösleges! Te csak fújod a magadét! Feltettél egy kérdést, amire kaptál válaszokat! Nem idézgetni kell, hanem elolvasni és pont!
Nem kell meggyőzni senkit, mindenki tudja, hogy ő hogyan érez, mit gondol, mennyire változott az élete! Ezt nem Te fogod eldönteni!!!!
ma 13:47
eddig még csak azokat hallottam amit ezerszer... hát ha ezek nincsenek tisztába rakva akkor...
13:47
Ja, kapott válaszokat, amiket egyenként, észérvekkel megmagyarázott/megcáfolt.
Vitázz vele, ha nem értesz egyet. Az már meghaladja a képességeidet? :)
"A Himnuszhoz visszatértve: eddig is megtanulta, énekelte több generáció úgy, ahogy kell. "
Meghallgatnám én azt, énekled végig abban a hangnemben.
Egyébként mi történt a Himnusszal, hallottad az "újat"?
Ha valaki nem végzett zenei konzervatóriumot, kb. annyit észlel az egészből, hogy: jéééé, ki tudom énekelni...
>> Ami most betette nálam a kaput, az a Himnusz és a Szózat megváltoztatása.
Ilyen bunkót is ritkán látni...
Bankok megadóztatása
IMF hiteleinek elutasítása
kettős állampolgárság
rokkantnyugdíjas rendszer átvizsgálása
az új alkotmány házasságra családra vonatkozó részei
Kommunista maradványok (pl Sztálin díszpolgársága BP) eltüntetése
Adósságcsapdába jutottak védelmére lépés
EU agresszív integrációira való kifelelések
meg még van egy pár
Persze mindent meglehet magyarázni és ők is csináltak hülyeségeket ,de az emberek többsége megtanulhatná hogy nem lehet egy év alatt csodákat művelni.
Ha még az angol monokli ami az egyik legszigorúbb európai kritikus lap is jobbára pozitívnak nevezte a kormány tevékenységeit akkor csak tettek valamit ezalatt az egy év alatt.
Egyik sem.
Mert egyik kézzel a klienseinek szórja a pénzt, a másikkal megszorít (persze ez a haverokra nem vonatkozik), marhaságokat talál ki (múzeum elköltöztetése, rengeteg pénz kidobása az ablakon). És a legrosszabb: A VISSZAMENŐLEGES hatályú törvények! Ez pedig a biztos bukás felé vezet, már zuhannak is a lejtőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!