Ha a Jobbik kerülne hatalomra, sokan hagynák el az országot?
"Szerintem is jó lenne a tömeges munkanélküliség."
A tömeges munkanélküliség gyártóját Fidesznek hívják.
Már most sokan hagyják el az országot.
A különbség szerintem annyi lenne, hogy a hatalomra kerülésük után azok hagynák el, akikre valóban nincs szüksége.
"Ha a Jobbik kerülne hatalomra, sokan hagynák el az országot?"
Én biztosan. Sok nyugatias gondolkodású értelmiségi szintén.
"Hogyan kezelnék külföldi országok az esetleges tömeges magyar kivándorlókat?"
A jó szakmával és nyelvtudással rendelkezőket tárt karokkal fogadnák. Elsősorban ők hagynák itt az országot.
"Ahol a kermultik elmennének,ott szinte azonnal megjelennének a magyar áruházak, kis kerek.
Nagyrészben magyar teméket árúsítva, sőt helyit.
Az az, hamar megtriplázodnának a munkalehetőségek!"
Így van. És még nem is beszéltünk arról milyen mértékben emelkednének meg a bérek az országban bentmaradó tőke következtében.
"Ahol a kermultik elmennének,ott szinte azonnal megjelennének a magyar áruházak, kis kerek.
Nagyrészben magyar teméket árúsítva, sőt helyit.
Az az, hamar megtriplázodnának a munkalehetőségek!"
Így van. És még nem is beszéltünk arról milyen mértékben emelkednének meg a bérek az országban bent maradó tőke következtében.
" Persze , sok kermulti menne ki.
De az csak jót tenne a magyar gazdaságnak!"
Persze, az a 300-500 ezer hirtelen munkanélküli tényleg jót tenne a magyar gazdaságnak.
Komolyan mondom már már azt kívánom hogy a Jobbik kapjon egy esélyt, kerüljön hatalomra, aztán rájönnének végre a jobbiknyikok hogy nem minden arany ami fénylik és legalább 40-50 évre elfelejtenék az ilyen szélsőséges pártokat megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!