Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megoldottam Magyarország...

Megoldottam Magyarország problémáját. Nem is olyan nehéz nem?

Figyelt kérdés

A minimálbért 4szeresére emelném mint a nyugati szomszédoknál.

Munkahelyeket teremtenék.

Egészségügyet helyrehoznám.

A cigányokat Indiába.

Most csak ennyi jut eszembe.De most komolyan ha csak ennyit tenne valaki már mindjárt jobb helyzet lenne

2011. jún. 9. 22:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Akkor komolyan írtad? Látszik, h a többihez nem értesz...
2011. jún. 9. 22:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Kussolj te seggnyaló.Te még ennyit se tennél semmiért csak itt sajnáltatod magadat meg okoskodsz ,biztos nagyon okos vagy menj inkább nyeljél dugót.Vagy ird le te mit csinálnál és utána oszd az észt te agyondiplomázott seggagy!
2011. jún. 9. 22:38
 13/26 anonim ***** válasza:
9%

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:12

kit akart megölni? másold már be nekem, ha meg csak kötekedni akarsz, kövesd őket Delhiig...

Simon Patrik!

Potom 600 éve próbáljuk őket beilleszteni, csakúgy, mint az összes többi európai ország. Biztos bennünk van a hiba, hogy idáig nem sikerült, de ha még egyszer megpróbáljuk.... Isten barma :(

2011. jún. 9. 22:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Tanulj törit utána dobálózz olyanokkal, mint "isten barma". Mert bizony te vagy itt az isten barma.
2011. jún. 9. 22:42
 15/26 anonim ***** válasza:

"Kussolj te seggnyaló.Te még ennyit se tennél semmiért csak itt sajnáltatod magadat meg okoskodsz ,biztos nagyon okos vagy menj inkább nyeljél dugót.Vagy ird le te mit csinálnál és utána oszd az észt te agyondiplomázott seggagy!"

Az ész tükröződik... Neked nem kell foglalkoznod a politikával. Komolyan. Hiába tömi ezt a fejedbe a tévé és a rádió, neked nem kell! Sokkal fontosabb dolgok lehetnek számodra az életben, mint hogy ezen idegesítsd magad!

A gyilkososra válaszolva:

A magasabb életszínvonalért ÖLNI kell. Szó szerint.

2011. jún. 9. 22:43
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:39

Érdekes,nekem 1990-es évek elejéig semmi bajom nem volt velük.

Miért is?Mert erőszakkal ugyan,de be voltak illesztve.

Ugyanúgy volt munkahelyük mint mindenki másnak és a nagy részük nem bűnözött.

"Isten barma"

Én nem állok le személyeskedni,főleg nem sértő jelzőkkel.

Te se tedd,mert hamar kimutatja az értelmi szinted.

2011. jún. 9. 22:45
 17/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok az agyoniskolázott seggnyaló (ahogy nagyon intelligensen fogalmaztál). 100%-os megoldást én sem tudnék javasolni, amit nem tartok igazából cikinek, mert a nálam sokkal jobban képzett gazdasági, pénzügyi szakemberek is csak találgatnak. De az, aki egy kicsit tovább lát az orránál, tudja, h amit te írsz nagyon szép és magasztos, csak megvalósíthatatlan. Leginkább azért, mert honnan teremtesz elő hozzá pénzt? Máshogy nem nagyon tudnál, csak elvonásokkal, vagy bevétel növeléssel (pl adók, vámok). Alapvetően ez az, ami mindent meghatároz.

Emelnéd a minimálbért. Miből? Ha a minimálbér emelkedik, arányosan növekednek az árak is, a forint elértéktelenedik.

Munkahelyeket teremtenél. Miből? Milyen ágazatban?

Rendbetennéd az egészségügyet. Miből? Hogyan? Nagyon szép a jóléti állam eszméje, csakhogy ezeket a társadalmi szolgáltatásokat fenn tudja tartani egy állam, marha sok pénz kell. És kilyukadunk ahhoz ismét, h ezt a pénzt más ágazatokból kell kivonna akkor.

2011. jún. 9. 22:56
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerény vagy, 5-szörösére emeld! A cigányokat Indiába telepített magyar megavállalatoknál indiai minimálbéren dolgoztatnánk, amelynek haszna beépülhetne a hazai gazdaságba, amiből minden bajunk megoldódna.
2011. jún. 9. 23:15
 19/26 anonim ***** válasza:

"A cigány deportálással első körben nem értek egyet.Előbb próbáljuk meg őket beilleszteni ha nem megy akkor marad a B verzió."

A középkor óta valahogy csak a baj van velük. Tudom, hogy nem szép dolog 2011-ben így gondolkodni, de ha valamivel már 600 éve csak a baj van, akkor a "márpedig szegénykéket integráljuk" helyett esetleg lehet arra kellene gondolni, hogy van benne valami... Főleg, ha az "integráljátok már őket baccátok meg" Unió is visszaküldi őket a feladónak.

2011. jún. 10. 00:37
 20/26 Pro Patria ***** válasza:
46%
Eger várát is együtt védték a magyarokkal, szlovákokkal. Hunyadi seregében is voltak cigányok.
2011. jún. 10. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!