Jöttök tüntetni jövő csütörtökön? (június 16. )
Én biztosan megyek 4-5 barátommal,remélem kemény lesz és észbe kap a kormány.
Most vagyok főiskolás,semmi munka,semmi megélhetés...
Én sem megyek mert dolgozni fogok.
Csak megjegyzem ha nem kéne dolgoznom sem mennék,mert én elégedett vagyok az életemmel..Nem a kormánytól várom,hogy nyugodtan tudjak élni.HA őszinte akarok lenni most jobban élek mint az elmúlt 8 évben amikor az MSZP kormányzott.
(nem vagyok fidesz párti,csak éldegélek szépen,és dolgozom rendesen)
22:10
"Kíváncsi lennék, hogy Gyurcsány alatt is ezt mondtad-e"
Gyurcsánynak mik voltak a reformjai? Sorold őket. Ne félj, ha hosszú a lista, ráérek :))))
22.46 azon kívül, ha arra is hivatkoznak a rendőrök, hogy de nagyon megterhelő meg x évesen már nem tudja azt csinálni, akkor tessék beültetni az íróasztal mögé, azt biztos meg tudja csinálni, amit a huszonegynehány éves ostoba műkörmös macák, azokat meg küldje ki, csinálni a "megerőltető" részét.
Múltkor voltam tanúskodni, hát az a csaj, aki ott volt. No comment. Egy három perces szöveget több mint háromnegyed órámba tartott elmondani, mert tátott szájjal bámulta a monitort, hogy "Há' nem megy a gép. De mi baja van?"
Ráadásul a nyugdíjba megyek náluk azt jelenti, hogy felveszik a nyugdíjat ÉS még dolgoznak is teljes munkaidőben. Ha olyan nagyon kiörgedett szerencsétlen, akkor, hogy a pcsába dolgozik még mindig?
"Én biztosan megyek 4-5 barátommal,remélem kemény lesz és észbe kap a kormány.
Most vagyok főiskolás,semmi munka,semmi megélhetés..."
Így majd lesz? Ja, hogy nem! Nem baj, legalább Orbánoztok egy jót! Attól biztosan feljebb lendül a gazdaság!
>> meglep mennyien ráérnek hétköznap tüntetni.
Remélem, most már egymás szemét fogják kilőni...
Múltkor voltam tanúskodni, hát az a csaj, aki ott volt. No comment. Egy három perces szöveget több mint háromnegyed órámba tartott elmondani, mert tátott szájjal bámulta a monitort, hogy "Há' nem megy a gép. De mi baja van?"
Mondjál már olyan szakmát,ahol nincsenek idióták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!