Mi volt Gyurcsány Ferenc polgári foglalkozása, mielőtt miniszterelnök lett?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy volt vagy van valamilyen cége, de nem tudom hogy pontosan mi ez.2009. márc. 20. 11:46
11/29 anonim válasza:
Nekem nem mindegy, hogy v vagy f. De én inkább vélem az igazam, semmint félem azt.
12/29 anonim válasza:
Én írtam, hogy technikatanár. hiába pontozott le vmi seggf.j, attól még ez így igaz.
14/29 anonim válasza:
lopni, csalni, hazudni:) mindig ezt csinalta.
15/29 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy beirom a helyes valaszt forrasmegjelolessel egyutt, es kapom a lepontozast azert, mert olyan ember szerepel a kerdesben, aki kozutalatnak orvend. Errol nem en tehetek.
16/29 anonim válasza:
zsido volt es az is maradt ,vagy talan ez nem foglalkozas? ha nem akkor bocsi!
17/29 anonim válasza:
Kisz titkár,naplopó,szoci besugó.
19/29 anonim válasza:
gyakorlatilag "sajátcégével" köztörvényes bűncselekményeket hajtott végre búsás haszon reményében,persze már elévültek.
20/29 anonim válasza:
Hallottátok, ma délelőtt lemondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!