Miért van az, hogy mindig a fehéreket verik, mindig a fehérekbe kötnek bele, a fehérek miért nem kötnek a feketékbe, cigányokba?
A fehérek miért hagyják magukat és miért van az, hogy amelyik fehérrel nem történt még semmi, az közönyös azokkal akik már megtapasztalták a színesek állatias erőszakosságát? Sőt, sokszor nemhogy közönyösek, hanem még a színeseket védik. Van olyan ország a közelben, ahol nem ilyen rasszista a légkör (értsd: fehérellenes, ill. indokolatlanul cigánybarát)?
Pl.: [link]
Én itt, hazánkban még nem láttam agresszív feketét.
Nem érdemes a bőrszín alapján ítélni, én a viselkedést ítélem el.
A cigányok azonban a népes szaporulattal akarták elérni, hogy a többség ne merjen visszaütni.
Úgy tűnik sikerült.
Plusz a kulturális és mentalitásbeli különbségekről még nem is beszéltem...
A liberalizmus súlyos bűne az, hogy átesve a ló túloldalára, mindenáron a kisebbségeket védi, még akkor is, mikor már semmi értelme sincs...
Egyébként nem vagyok konzervatív beállítottságú, de a túlzott liberalizmusból már nagyon elegem van.
Komolyan érdekelne a jelenség, mivel Budapesten "tömegközlekedve" heti szinten látok kötözködést, hanem éppen belém kötnek... És hozzáteszem, szerintem nem járok túl rossz környéken (173-as busz vonala).
Minden egyes alkalommal cigányok kötnek a magyarokba, fordított esetre egyre sem emlékszem.
És mindig ugyanaz van: nézelődés, keresik a tekintetet, aztán van-e problémád kérdés, odaszólogatás, verbális alázás, röhögés, kiabálás, a magyar meg inkább visszavonul, várja, hogy leszálljanak róla, és természetesen senki nem szól semmit... SZÉGYEN, komolyan mondom!
Közvetlen környezetemben tett gyors kutatásom rámutatott arra, hogy a legtöbben azért nem szólnak bele, mert attól tartanak, hogy kés van a cigányoknál, illetve arra járnak rendszeresen, és mi van, ha legközelebb többen vannak és felismerik őket, stb. félelmek.
Van valakinek valami reális, megvalósítható ötlete arra, hogy hogyan lehetne ezt az állapotot megszüntetni, visszaszorítani?
Megoldások léteznek, de humánus megoldás nincs!
Például a szaporodás megfékezésére legkésőbb a második purdé után el kell kötni az ork nőstényt még a szülőszobán.
A viselkedésüket "tent city" tipusú munkatáborokban kellene beszabályozni.
A villamoson való vegzálásnak pedig van hathatós ellenszere, mégpedig egy 50 cm-es 3/4"-os horganyzott cső.
Törd el vele a kulcscsontját és és kész. Egyből tudja majd hol a helye.
Mert azok a feketék azt hiszik,hogy amiért a kormány mindent megenged nekik,ezért a nép is!
Szerintem pedig nekünk,átlagnépnek kell fellépni a cigányok ellen,mert amíg az adó 3/4-e arra megy el,hogy segélyre meg a börtönben levő emberek táplálására költik,addig itt semmi haladás nem lesz!
Mert a maradék 1/4-et a politikusok rakják el.
Sajnos nem létezik olyan megoldás,ami jó lenne!
Kitoloncolni? Hova?
Gázkamra? Na ez teljesen embertelen!Ezzel a megoldással az ő szintjükre süllyednénk,akik agyonütik a nénit 3000Ft-ért!
Ezt a két megoldást olvasom itt GyIK-en is,és minden fórumon.
Ha lenne elfogadható mód,akkor lehetne apró haladás!
Hát nem tudom, nekem úgy rémlik, mintha a fehérek voltak először agresszívak a feketékkel. Vagy az iniánok foglalták el Európát?, a Feketék hurcolák el Afrikába a fehéreket rabszolgának és erőltették rájuk a vallásukat? A feketék támadtak fehérekre a Ku Klux Klan egyenruhájába bújva?
semmi köze ehhez a bőrszínhez, egyedül a szociális viszonyoknak van jelentőségük: iskolai, családi gazdasági helyzet. Beilleszkedés... ma egy cigánynak milyen esélye van a beilleszkedésre, valyon úgyanolyan esélye van, mint egy "magyarnak"? Én azt veszem észre, hogy a Jobbikosok csak az ő bűneiket róják fel, de a saját provokációjkat soha.
És kiskoromba azt se tudtam,mit jelet a cigány.Aztán amikor egy ismerős nénit agyonvertek,mert ő adott nekik pénzt kölcsönbe,és nehogy vissza kelljen adni,megölték.
Vagy amikor ordítva,köpdösve ment végig egy csapat az utcán,és beszólogattak mindenkinek.Hát ekkor untam meg őket,és azóta tudnám mindegyiket elküldeni Szibériába fát vágni,meg bányászni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!